AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

"Dünyadaki en büyük 10 projeden 6 tanesi Türkiye'de yapılıyor. Hem de darbeye rağmen, terör saldırılarına rağmen. Havalandık, bitti. Ok yaydan çıktı bir kere. Kimse geri döndüremez. Anlamadıkları ve kabul etmedikleri bu"

MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Dünyadaki en büyük 10 projeden 6 tanesi Türkiye'de yapılıyor. Hem de darbeye rağmen, terör saldırılarına rağmen. Havalandık, bitti. Ok yaydan çıktı bir kere. Kimse geri döndüremez. Anlamadıkları ve kabul etmedikleri bu." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, partisinin Heredot Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bodrum 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye yönelik 'Korku siyaseti' yapıldığını bildirdi.

Karaaslan, şu görüşlere yer verdi:

"O olmasaydı ne yaparlardı acaba. Korku siyaseti. Sıkça duyuyorsunuzdur, duymuşsunuzdur. Bir dönem daha duyacaksınız muhtemelen. 'Aman gelirlerse şöyle yaparlar, aman böyle yaparlar' Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu günlerden beri söylenir. Bıkmadıkları, hiç sıkılmadıkları hiç eskitemedikleri, aslında millet karşısında hiçbir anlam bulmadığı halde başka beslenecek nokta olmadığı için sürekli aynı kanaldan beslendikleri bir algı. O zaman da şöyle demişlerdi.'Kadınlarla erkekleri otobüslerde ayıracaklar. Haremlik selamlık yapacaklar. Aman yaşam tarzımızı elimizden alacaklar. Aman şunu yapamayacağız' Bu korku siyasetini pompalamaya yıllar boyunca devam ettiler. Hep de kaybettiler ve sonunda her seçimden kaybederek çıktılar."

Bazı siyasetçilerin Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olmak gibi bir idealleri olmaması nedeniyle günlük siyaseti kurtarma çabası içinde olduklarını belirten Karaaslan, bu siyasetçilerin Mustafa Kemal Atatürk ve hatıraları üzerinden siyaseti sürdürdüklerine işaret etti.

Karaaslan, "Cumhuriyetin ilkelerine sahip çıkmak, bu değerlere sahip çıkmak, gelecekte büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkmakla olur. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için hedef koymakla olur. O hedefe dimdik yürümekle hatta koşmakla olur. Yeri geldiğinde dünyaya dönüp 'dünya 5' ten büyüktür' demekle olur. Öyle kolay olmaz." dedi.

- "Bizi biz yapan en önemli değerimiz Türkiye'dir"

Farklılıkların Türkiye'nin zenginliği olduğunu da belirten Karaaslan "Bizi biz yapan en önemli değerimiz Türkiye'dir. Ay yıldızlı şanlı bayraktır. Canımızı vererek kanımızla vatan yaptığımız topraklardır." ifadesini kullandı.

Bütün çocukların ortak geleceğinin, gönül coğrafyasının, semaya açılan ellerin, gözlerden akan yaşların ve 'Bugün dünyanın öbür ucunda olsa da bir Türkiye var. En zor anda yanımıza koşar' diyen mazlum milletlerin de değerli olduğunu aktaran Karaaslan, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek bunların hepsini aynı anda tutabilmeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiğini söyledi.

Bütün değerlere sahip çıktıklarını, AK Parti'yi ve Türkiye'yi hedefe koyanların bütün değerleri de aynı anda hedefe koyduğunu belirten Karaaslan, karikatürlerle Hz. Muhammed'in hedef alındığını, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşman liderler hedefine, Türkiyenin hedefe konulduğunu vurguladı.

-"Bizde kavga gürültü olmaz"

Karaaslan, AK Parti'de parti içi demokrasinin ve parti içi disiplinin de yüzde yüz işletildiğine değinerek, bu ikisini aynı potada değerlendirme kabiliyetine sahip başarılı bir parti olduklarını bildirdi. Karaslan "Bizde kavga gürültü olmaz. Kimse beklemesin. Bizde küslük olmaz. Bizde ayrılık gayrılık olmaz." ifadesini kullandı.

İstihdam, turizm ve sanayide gelişip aynı zamanda çevresel değerleri korumaya yönelik politika ürettiklerine işaret eden Karaaslan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şu anda küresel olarak dünyadaki en büyük 10 projeden 6 tanesi Türkiye'de yapılıyor. Hem de darbeye rağmen, terör saldırılarına rağmen. Biz bunu başarıyoruz. Hele bir de öyle olmasaydı. Hele birde bu hainler içimizde olmasaydı. Hele birde bu teröristleri besleyenler olmasaydı. Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çevirenler olmasaydı. İşte o zaman, biz onların olmadığı Türkiye de artık uçuşa geçmek istiyoruz. Havalandık, bitti. Ok yaydan çıktı bir kere. Kimse geri döndüremez. Anlamadıkları ve kabul etmedikleri bu."

- Şehit polisin yakınlarını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Bodrum İlçe Kongresi'nin ardından, İzmir'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in Bodrum ilçesinde yaşayan yakınlarını ziyaret etti.

Şehit polisin geçen şubat ayında geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren amcası Mehmet Sekin'in eşi Perihan Sekin ve çocuklarını ziyaret eden Karaaslan taziyelerini iletti. Perihan Sekin ve çocukları, şehit polis Sekin ve merhum amcası için dua edilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karaaslan, Perihan Sekin'e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Ortaokul ve lise çağlarında Bodrum'a olduğunu yaşandığını belirten Çiğdem Karaaslan, Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan okulun çevresinde ve kaldıkları evin bulunduğu sokakta yürüyüş yaptı.

Karaaslan'a Bodrum ilçesinde AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Nihat Öztürk, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete eşlik etti.

İki adayın olduğu AK Parti Bodrum İlçe Kongresi'nde Ömer Özmen başkanlığa seçildi. Kongreye katılanlar arasında MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar da yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :