AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"1 Kasım'da inşallah istikrarımız tekrar güçlenerek devam edecek. Ülkemizin huzuru, birliği, beraberliği için de PKK terör örgütü ve DAEŞ ile mücadelemizi sürdürüyoruz, sonuna kadar sürdüreceğiz. Belini kırdık, kökünü de kazıyacağız"- "Gençlere sınırsız v

ANTALYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, "1 Kasım'da inşallah istikrarımız tekrar güçlenerek devam edecek. Ülkemizin huzuru, birliği, beraberliği için de PKK terör örgütü ve DAEŞ ile mücadelemizi sürdürüyoruz, sonuna kadar sürdüreceğiz. Belini kırdık, kökünü de kazıyacağız" dedi.

Antalya'nın Demre ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulunan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meydanı yanındaki AK Parti Seçim Ofisi'nin açılışını yaptı.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilçede yapılan yatırımlar sayesinde hükümet konağının, adalet sarayının, spor salonun olduğunu, okullar açtıklarını söyledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya'da da yurt isteyen her öğrenciyi yurda yerleştireceklerini ifade eden Çavuşoğlu, "Önümüzdeki sene de bu sorunu tüm Türkiye'de çözüyoruz" diye konuştu.

Her yere otobanlar yaptıklarını belirten Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Trene mi binmek istiyorsunuz? Şimdi çalışmalarını başlattık, Antalya-İzmir hızlı treni, Antalya-Burdur-Afyon-Eskişehir-İstanbul hızlı treni, Manavgat'ın oradan Konya'ya, Konya'dan inşallah Aksaray'a, Aksaray'dan Nevşehir'e, Kapadokya'ya, oradan Kayseri'ye, oradan Kars'a, oradan Tiflis'e, oradan Bakü'ye, oradan Türkmenistan'a, Orta Asya'dan Çin'e yeni Pekin'e. Antalya'dan çıktığınız zaman sizi Pekin'e kadar trenlerle ulaştıracağız."

- "Kıtaları da birleştiririz"

Çavuşoğlu, "Diğer taraftan da Londra'ya kadar, boğazın altına sürekli tüneller açıyoruz, bir katlı, iki katlı, üç katlı. 'Yaptırmayız, yapamazsınız' diyorlar, bal gibi de yaparız, kıtaları da birleştiririz Allah'ın izniyle" diye konuştu.

Turistler için otellerin yapıldığını, spor, golf dahil aktivitelerinin olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, altyapı çalışmalarının devam ettiğini, kendi projelerini de yakında açıklayacaklarını belirtti.

Daha önce açıkladıkları projelerin tamamının arkasında olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, desteklerin sadece şehirlere yönelik değil insanlara yönelik de desteklerinin olduğunu söyledi.

Kadınlara, gençlere, esnafa ve çiftçiye yönelik desteklerini anlatan Çavuşoğlu, istenilen desteklerin tümünü vermeye çalıştıklarını anlattı.

Çavuşoğlu, seralar modernize edildiği zaman devletin sıfır faizli kredi vereceğini, diğer girdilerin düşmesi için de çalışma yaptıklarının altını çizdi.

Mevlüt Çavuşoğlu, emekliye de TOKİ aracılığıyla 250 lira gibi taksitle konut kazandıracaklarını, emeklinin ve çalışanların yanında olduklarını ifade etti.

- "Terörün belini kırdık, kökünü de kazıyacağız"

Çavuşoğlu, "Gençler sınırsız, ücretsiz internet vereceğiz. Sosyal medyayı kullanın, bizleri de eleştirmek istiyorsanız eleştirin oradan, ne olacak. Diyorlar ya 'AK Parti internete, sosyal medyaya karşı'. Tüm Türkiye'yi geniş bant internetle biz donattık ama bazı kafaları değiştiremiyoruz, o başka" diye konuştu.

Asgari ücreti bin 300 lira yapacaklarını anlatan Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"1 Kasım'da inşallah istikrarımız tekrar güçlenerek devam edecek. Ülkemizin huzuru, birliği, beraberliği için de PKK terör örgütü ve DAEŞ ile mücadelemizi sürdürüyoruz, sonuna kadar sürdüreceğiz. Belini kırdık, kökünü de kazıyacağız. Sonuna kadar kararlı bir şekilde bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Allah'ın izniyle ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti emin adımlarla güçlü bir şekilde hedeflerine ulaşacak. 2023 hedeflerine ve 2071 hedeflerine Türkiye'yi bizler ve bizim nesillerimiz ulaştıracak."

Konuşmasının ardından seçim ofisinin açılışını yapan Çavuşoğlu, meydanda vatandaşlarla bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi.

Ardından Kaş ilçesine gelen Çavuşoğlu, Kınık Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de cuma namazı kıldı, esnafla görüştü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı