AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, şehit ailesini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, şehit ailesini ziyaret etti

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla...

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Şehit Hacıoğlu'nun Yazıhan İlçesine bağlı Sürür Mahallesi'ndeki babaevine giden Çalık, şehidin annesi Meral, babası Nihat ve kardeşi İbrahim Hacıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti.

Eyüp Hacıoğlu'nun annesine sarılarak gözyaşı döken Çalık, şehitliğin herkese nasip olmayacağını belirtti.

Her türlü terör örgütüyle mücadele edeceklerini dile getiren Çalık, Eyüp'lerin içinde besledikleri vatan sevgisinin hiçbir zaman son bulmayacağını vurguladı.

Baba Nihat Hacıoğlu da oğlunun bilerek ve isteyerek askere gittiğini, bunun için üniversite eğitimini yarıda bıraktığını anlattı. Baba Hacıoğlu, ''Zırhlının üstündeydi. Duymuş tim var, Güneydoğu'ya gidiyor, o da onlara katılmış. Dağıtım olmuş, beni arayıp 'Sana müjde vereceğim.' dedi. Bana usta askerliğinin Hakkari'ye çıktığını belirtti. Kanatları yok uçsun, o kadar sevinçliydi gideceğine. Arkadaşları üzülüp ağlarken, oğlum çok mutluydu. Daha önce de çatışmaya girmiş, ölüm tehlikesi atlatmış. Şehadete sevinçle gitti.'' dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :