AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

"Önümüzdeki dönemde de kadın belediye başkanlarımızın, milletvekili sayılarımızın artmasını istiyoruz"- "Sadece alanda çalışan değil siyasete yön veren kadınlarımız olsun istiyoruz"

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, önümüzdeki dönemde de kadın belediye başkanı ve milletvekili sayısının artmasını istediklerini bildirdi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, AK Parti İl Kadın Kolları yönetim ve üyeleriyle Hürriyet Parkı'ndaki restoranda bir araya geldi.

Çalık, burada yaptığı konuşmada, kadınlara siyasette çok ciddi alan açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Kadınları çalışmalarından dolayı kutlayan Çalık, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki dönemde de kadın belediye başkanlarımızın, milletvekili sayılarımızın artmasını istiyoruz. Sadece alanda çalışan değil siyasete yön veren kadınlarımız olsun istiyoruz. Ben sizin içinizden çıkan bir kardeşiniz, ablanız, arkadaşınız olarak bana omuz veren ve yükü omuzlarken, yükün ağırlığına istinaden sizlerin vermiş olduğunuz omuz benim çok ciddi manada yükümün hafiflemesine vesile oldu. Eğer burada benimle ilgili bir hikaye, bir siyasi başarı hikayesi varsa, bilin ki bunda en büyük pay benim Malatya'daki Kadın Kollarımın ve çok kıymetli arkadaşlarım sizlerin emekleridir. Ben emeklerinize çok teşekkür ediyorum, yüreklerinize çok teşekkür ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da kadın kollarının bugüne kadar Malatya'da aktif ve dinamik görev yaptığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise "Teşkilatlar arasındaki uyum, birlik ve beraberlik gerçekten almış olduğumuz oylara yansıyor, aldırmış olduğumuz hizmetlere yansıyor. Bu anlamda bize destek veren tüm hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kulandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :