AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

"Biz milletimizi hükumetsiz bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bazen kan kusup, kızılcık şerbeti içtiğimiz anlar oluyor"

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, milleti hükumetsiz bırakmamak için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını belirterek, "Bazen kan kusup, kızılcık şerbeti içtiğimiz anlar oluyor" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Çalık, "Biz milletimizi hükumetsiz bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bazen kan kusup, kızılcık şerbeti içtiğimiz anlar oluyor. Bunu herkes bilsin. Ama milletimiz için kan kusup, kızılcık şerbeti içmeye biz razıyız. Dolayısıyla herkes de milletin değerleriyle örtüşsün, barışsın ve buluşsun" ifadelerini kullandı.

Hekimhanlılara verdikleri destek için teşekkür eden Çalık, 7 Haziran seçimleri sonucunda milletin kendilerine "uzlaşın" dediğini ve tek başına iktidarı vermediğini belirtti.

Çalık, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kullanmış olduğu dilin inanılmaz derecede temiz ve vakur olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"O, milletin sorumluluğunu üzerinde taşıyan bir dildi. Bütün siyasi partiler de genel başkanları da onların yöneticileri de lütfen bu temiz dili kullanmaya devam etsinler. Kullanmıyorlar, temiz bir dil kullansınlar. Seçimler öncesinde kullanılan dil, bundan sonra çok daha ağırlaştırılarak kullanılmaya devam ederse fazlasını AK Parti’nin söyleme hakkı vardır ama hiç kimse bu konuda dilini ağırlaştırarak, hakaretvari cümlelerle saldırmasın. Onların cevaplarını her halükarda veririz. Laf olarak veririz, söz olarak veririz. En büyük cevabı da bir sonraki seçimde millet sandıkta verir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı