AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

"Bütün terör örgütleri Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar estirmek istiyor. Ülkenin birliği, beraberliği, istikrarı için, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için hep birlikte referandumunda 'evet' diyeceğiz"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bütün terör örgütlerinin Türkiye üzerinde kara bulutlar estirmek istediğini belirterek, "Ülkenin birliği, beraberliği, istikrarı için, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için hep birlikte referandumunda 'evet' diyeceğiz." dedi.

Çalık, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca MEB Şura Salonu'nda sahnelenen "Çanakkale'den 15 Temmuz'a Kahramanlar Destanı" tiyatro oyununu izledi.

Oyun sahnelenmeden önce seyircilere hitap eden Çalık, şehitler ve gaziler hakkında her konuştuğunda boğazının düğümlendiğini belirterek, hiç bir kalemin bu mertebeleri anlatmaya, tarif etmeye yetemeyeceğini söyledi.

Çalık, şehitin anlamının görmek, şahit olmak anlamına geldiğini belirterek, hiçbir zaman, şehitleri bir ölçüye koyma hadsizliğinde bulunmadıklarını, bulunanların da karşısında duracaklarını vurguladı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında bedenini tankların önüne siper eden herkese teşekkür eden Çalık, "Bütün terör örgütleri Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar estirmek istiyor. Ülkenin birliği, beraberliği, istikrarı için, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için hep birlikte inşallah referandumunda 'evet' diyeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı