AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

"Ekonomisini yönetmek üzere dışarıdan ithal insanların getirildiği bir dönemi biz geride bıraktık, tek başına milli geliri 3 bin 500 dolarlar seviyesinden bugün 10 bin 500 dolar seviyesine çıkardıysak bunun altında sizin alın teriniz var"

ANTALYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Ekonomisini yönetmek üzere dışarıdan ithal insanların getirildiği bir dönemi biz geride bıraktık, tek başına milli geliri 3 bin 500 dolarlar seviyesinden bugün 10 bin 500 dolar seviyesine çıkardıysak bunun altında sizin alın teriniz var." dedi.

Ataş, Antalya'nın Serik İlçe Belediyesinde düzenlenen AK Parti Serik İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde onurlu bir duruş sergileyip, Türkiye'nin birliği, geleceği, bayrağı, milleti için ve kutsal değerler için 27 gün meydanlarda onurlu bir duruş sergilendiğini söyledi.

Hizmetlerinden dolayı partililere teşekkür eden Ataş, AK Parti'de siyaset yapma geleneğini sürdürüp, 14 yıllık iktidarları döneminde birçok hizmetlerin yapılmasına aracı olmak için için gece gündüz çalışan yerel yöneticilere teşekkür etti.

Yerelde belediyelerin, hükümetin Türkiye'de sağlamış olduğu güzel hizmetlerin altına imza attığına dikkati çeken Ataş, AK Parti'de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

AK Parti'de herhangi bir görevde bulunanların, bunu ileride çocuklarına ve torunlarına övünerek anlatacağını vurgulayan Ataş, "AK Parti hükümeti olarak 14 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Otoyollar yaptık. Dünya çapında projeler yapıyoruz. 3. Boğaz Köprüsü, Kocaeli Körfez Yolu, 3. Havalimanı Projesi yaptık. Bizler düne kadar IMF'den borç alıyorduk, şimdi IMF'ye borcumuz yok." diye konuştu.

- "AK Parti'de siyaset yapmak ayrıcalık"

Ataş, halkın desteğiyle büyük projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizerek, AK Parti'de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu ifade etti.

AK Parti'den önce de Türkiye'de iktidarlar olduğunu, hükümetler kurulduğunu ve başbakanlar geldiğini hatırlatan Ataş, şu değerlendirmede bulundu:

"Siz 14 yıllık iktidarımız döneminde Türkiye'de her türlü güzelliğin altına imza atmış kadrosunuz. Allah korusun merdivene ters binen bir liderin partisinde de siyaset yapabilirsiniz ama siz 'dünya lideri' diye tabir ettiğimiz kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu partide siyaset yapan insanlarsınız. 2002 yılında aldığımız ülkeyi şöyle bir düşünün. Nasıl bir Türkiye'yi devraldık, nasıl bir Türkiye'de yaşıyoruz? Memurun maaşını ödeyemeyen bir Türkiye devraldık, ekonomisini yönetemeyen bir Türkiye devraldık. Ekonomisini yönetmek üzere dışarıdan ithal insanların getirildiği bir dönemi biz geride bıraktık, tek başına milli geliri 3 bin 500 dolarlar seviyesinden bugün 10 bin 500 dolar seviyesine çıkardıysak bunun altında sizin alın teriniz var."

Ataş, Türkiye'de havalimanı sayısını 56'ya çıkarmalarında ve dünya çapındaki projelerin altında da yerel yöneticilerin alın teri olduğunu anlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı