AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

"Türkiye üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek isteyenlere karşı Türkiye'de yeni bir fırsat doğmuştur. 1 Kasım seçimleri bu açıdan, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili en önemli eşiklerden birisidir. Türkiye bu eşiğini aşmak mecburiyetindedir"

ELAZIĞ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 1 Kasım genel seçimlerine ilişkin, "Türkiye üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek isteyenlere karşı Türkiye'de yeni bir fırsat doğmuştur. 1 Kasım seçimleri bu açıdan, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili en önemli eşiklerden birisidir. Türkiye bu eşiğini aşmak mecburiyetindedir" dedi.

Ataş, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Elazığ Milletvekilli adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, demokratik usullerle ve demokratik yollarla AK Parti'yi sandıkta yenemeyeceklerini bilen çevreler ve güçlerin, gayri demokratik yollarla denedikleri tüm oyunların da boşa çıktığını söyledi.

"Meclis'e 4 partiyle girilirse AK Parti tek başına iktidar olamaz" diyerek, aynı masada oturup çay içmeyeceklerin birleştiklerini anımsatan Ataş, bu ülkeye bugüne kadar ihanet etmiş çevrelerin birleşerek HDP'ye barajı aştırdıklarını ve AK Parti'nin tek başına iktidar fırsat ve imkanını elinden aldıklarını ifade etti.

Ataş, "Aldılar da ne oldu?" diye sorarak, "Türkiye 3 aydır tek başına iktidar olmayan bir seçim hükümetiyle yönetiliyor. AK Parti iktidardan indi, Türkiye iyi noktaya mı geldi, kötü noktaya mı gitti? İyi olduysa hep birlikte iyiyi destekleyelim. Kötü olduysa o zaman iyi olması gereken tablo neyse önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Hep birlikte iyi olanı destekleyelim ve iyi olanı icraatın başına getirelim" dedi.

AK Parti'nin tek başına iktidarı için yeni bir fırsat doğduğuna dikkat çeken Ataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek isteyenlere karşı Türkiye'de yeni bir fırsat doğmuştur. 1 Kasım seçimleri bu açıdan, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili en önemli eşiklerden birisidir. Türkiye bu eşiğini aşmak mecburiyetindedir. Genç kardeşim, geleceğin umutla bakmak istiyorsan, geleceğini yeşertmek istiyorsan AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını sağlamak mecburiyetindesiniz. Değerli hanım kardeşlerimiz, eğer geleceğini ve çocuklarınızı emin ellerde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak istiyorsanız AK Parti'yi tek başına iş başına getirmek mecburiyetindesiniz. Mecburuz buna ve mahkumuz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Türkiye'nin coğrafi konum itibariyle çok sıkıntılı bir bölgede olduğunu vurgulayarak, Türkiye üzerinde gerek dış mihraklar, gerekse iç mihrakların birbirleriyle iş birliği yapmak suretiyle Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştığını belirtti.

Gelişmiş bir Türkiye'nin bu bölgede istenmediğini savunan Ataş, "Türkiye'de AK Parti'yi hazmedememektedirler. Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'ı hazmedememektedir. Türkiye'de bir Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı meydana getirmek suretiyle, Tayyip Erdoğan'ı bulunduğu yerden nasıl indiririz, nasıl Cumhurbaşkanlığı makamında onu dar odalara hapsederiz, bunun gayreti içerisindeler ve bunu zaten aleni yapmaktalar."

Ataş, AK Parti davasının kişisel bir dava olmadığına değinerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu dava Türkiye davasıdır. Bu Türkiye'nin önünü kesmeye yönelik hesapları, planları boşa çıkarma davasıdır. Türkiye'yi kalkındırma davasıdır. Türkiye'yi geleceğe taşıma davasıdır. Yüklendiğimiz misyon aldığımız sorumluluk çok büyüktür. Biz samimiyetimizden, sadakatimizden taviz vermeden geleceğe emin adımlarla yürümek mecburiyetindeyiz."

Ataş, konuşmanın ardından sahneye davet edilen AK Parti Elazığ milletvekilli ve milletvekilli adaylarıyla partilileri selamladı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve partililer katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı