AK Parti Erzurum  Milletvekili Aydemir:

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir:

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bunlar Türkiye üzerine kurgulanan uluslararası ölçekli bir yıkım projesinin farklı bir ayağıdır. Amerika'da şu anda bir tiyatro oynanıyor, bu halin onunla bağlantısı var"

TBMM (AA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "Bunlar Türkiye üzerine kurgulanan uluslararası ölçekli bir yıkım projesinin farklı bir ayağıdır. Amerika'da şu anda bir tiyatro oynanıyor, bu halin onunla bağlantısı var." dedi.

Aydemir, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, 137 yıllık bir hayal olan Ovit Tüneli'nde 22 Kasım itibarıyla kontrollü geçişlerinin başladığını belirtti.

AK Parti hükümetinin Ovit Tüneli ile sadece Erzurum'a değil, Doğu Anadolu Bölgesi'ne "deniz getirdiğini" ifade eden Aydemir, tünelin yapım talimatını veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile diğer katkı sunanlara teşekkür etti. Aydemir, dedikodu ve iftira ile uğraşmadıklarını, sadece eser siyaseti yaptıklarını bildirdi.

Aydemir, bir gazetecinin sorusu üzerine, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun elinde salladığı kağıtları belge olarak sunması için mutlaka mahkemeye götürmesi gerektiğini" söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine, çocuklarına ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu'na dava açtığını hatırlatan Aydemir, "Bütün yürüyüş güzergahları yalan ve iftira üzerine olan bir siyasetten biz zaten fazla bir şey beklemiyoruz. Bunlar Türkiye üzerine kurgulanan uluslararası ölçekli bir yıkım projesinin farklı bir ayağıdır. Amerika'da şu anda bir tiyatro oynanıyor, bu halin onunla bağlantısı var. Uyduruk sallanan kağıtların bu hal ile çok açık bir biçimde bağlantısı var. Yalan ve iftira üzerine inşa edilmiş siyasetin millet nezdinde yankı bulması mümkün değildir." ifade etti.

İddiaların tamamının iftira olduğunu savunan Aydemir, "Açıkladıkları şey 'dağ fare doğurdu' noktasında kaldı, millette de bir karşılık bulmadı." dedi.

Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye üzerine oynandığını, bir yıkım projesinin gerçekleştirilmeye çalışıldığını belirterek, bunların başarılı olmayacağını bildirdi.

Aydemir, şunları kaydetti:

"Belge dediğiniz şeyleri niye hazine gibi saklıyor? Görelim, bakalım. Hakikat olmadığı ortaya net biçimde çıkacağı için sakladı bunları. Kaldı ki paylaşsa ne yazar. Açıkça söylüyoruz, yok böyle bir şey, yalan bunlar. Düşünebiliyor musunuz; bir iş adamını, Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalem müdürü diye açıklıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :