AK Parti Elazığ 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi

AK Parti Elazığ 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze: - "Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti sadece Elazığ'da değil ülkemizin her köşesinde gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizin gönlünü kazanmış ve destanlar yazmıştır"

ELAZIĞ (AA) - AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti sadece Elazığ'da değil ülkemizin her köşesinde gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizin gönlünü kazanmış ve destanlar yazmıştır." dedi.

Gürgöze, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda "Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam" sloganıyla düzenlenen AK Parti Elazığ 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'ndeki konuşmasında, kongreye teşrifleri ile Başbakan Binali Yıldırım'ın kendilerini onurlandırdıklarını bildirdi.

Elazığ'da birçok projenin hayata geçirilmesinde Başbakan Yıldırım'ın imzasının bulunduğunu belirten Gürgöze, AK Partili hükümetlerin sadece Elazığ'da değil tüm Türkiye'de birçok hizmetler ortaya koyduğunu söyledi.

Elazığ'ın hizmetlerle modern şehirler arasına girmeyi başardığını vurgulayan Gürgöze, AK Parti'nin Elazığ'da olduğu gibi tüm Türkiye'de birçok hizmet yaptığını aktardı.

"Yeni Türkiye'yi görmek isteyenler Elazığ'ın eski haliyle yeni halini mukayese etsinler. Elazığ bugün Türkiye'nin artık cazibe illeri arasına girmiştir. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti sadece Elazığ'da değil ülkemizin her köşesinde gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizin gönlünü kazanmış ve destanlar yazmıştır." diyen Gürgöze, bu hizmetlerin milletinin yaşam standartlarını yükseltirken daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye vesile olduğuna işaret etti.

Gürgöze, AK Parti'nin en önemli farklarından birinin sadece hizmet yapması değil aynı zamanda milleti ile gönül ve muhabbet köprüleri oluşturması olduğuna değindi.

Gürgöze, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız her defasında ifade etmektedir. AK Parti siyaseti milletimize hizmet etmenin bir aracı olarak görmektedir. Milletimizin derdiyle dertlenmeyi milletimizin sevinçlerini paylaşmayı AK Parti siyaseti olarak görmektedir. Bu anlayışla AK Parti il teşkilatı olarak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızla iç içe olmaya halkımızın dertleriyle dertlenmeye çok büyük özen gösteriyoruz. İlçe ve belde kongrelerimizle oluşan yeni ve güçlü bir yapıyla inşallah 2019'un startını Elazığımızda vermiş olacağız. Teşkilatlarımızı güçlenen ve yenilenen kardrosuyla 2019 seçimleri hazırlıklarına hemen başladılar. Teşkilatamızın her bir ferdi ile 581 bin vatandaşımızın gönlünü kazanmak için çalışacağız, mücadele edeceğiz. Gayret bizden zafer Allahtandır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :