AK Parti Derbent Danışma Meclisi

AK Parti Derbent Danışma Meclisi

AK Parti Derbent İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Derbent Belediyesi Kültür...

AK Parti Derbent İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, halk oylamasında "evet" desteğinden dolayı Derbent halkına teşekkür etti.

16 Nisan'daki halk oylamasında ilçe halkının üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini ifade eden Ünal, "Milletimiz 2019 yılında modelin fiili uygulamasıyla bu evetlerin önemini çok daha iyi anlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın önündeki siyasi partiye üye engelinin kaldırılması da çok önemliydi. Hamd olsun, geçtiğimiz hafta kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanı oldu. 'Aşkım, evladım' dediği partisine 998 gün sonra yeniden geldi. O heyecanı hem teşkilatlarımızla, hem de milletimizle yaşadık." dedi.

Ünal, ilçe halkının talebi olan turizm yolunun yatırım programına dahil edilmesi için gerekli girişimlerin yapılacağını, bölgenin ihtiyacı olan tüm projelerin ve yatırımların takipçisi olduklarını aktardı.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ise konuşmasında Aladağ Kayak Merkezi Projesi'nin bölge turizmini şaha kaldıracağını belirterek, projeye destek istedi.

 

Etiketler :