AK Parti Beyşehir  İlçe Başkanı Şenol’dan referandum değerlendirmesi

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Şenol’dan referandum değerlendirmesi

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, 16 Nisan'da yapılan halk oylamasında millet iradesinin yine üstün geldiğini ve ülkemizin geleceği için büyük bir adımın atıldığını söyledi.

Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe halkının 16 Nisan günü sandığa giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılmasına Dair 18 maddelik kanunu onayladığını belirterek, Türkiye genelinde yüzde 51,34'lük bir oyla "evet" dediğini belirtti. Beyşehirliler'in de yüzde 71.17'lik oy oranı ile "evet" tercihinde bulunarak desteğini her zaman olduğu gibi esirgemediğini vurgulayan Şenol, şu ifadelere yer verdi:

"Oylamada "evet" diyerek yeni anayasaya ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.Referandum kampanyası boyunca gayretli çalışmalarından ve desteklerinden dolayı milletvekillerimize, belediye başkanımıza, ilçe teşkilatı yönetimine, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve partimize gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Aynı süreçte bizlerle birlikte hareket edip yalnız bırakmayan MHP İlçe Başkanı ve yönetimine, sivil topluk kuruluşlarımızın başkanları ve yönetimlerine, referandum günü büyük bir özveri ile seçimde görev alan tüm kamu personeline, emniyet güçlerimize, sandık görevlilerine, elektrik kesintisi yaşanmaması için nöbet tutan MEDAŞ çalışanlarımıza ve ambulanslarla sürekli hasta taşıyan sağlık ekiplerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Referandum sonucunun ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum