AK Parti Ankara İl Başkanlığı istişare toplantısı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı istişare toplantısı

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın her ay organize ettiği ve Ankara milletvekilleri istişare toplantısı Gölbaşı Belediyesi'ne ait çay...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın her ay organize ettiği ve Ankara milletvekilleri istişare toplantısı Gölbaşı Belediyesi'ne ait çay bahçesinde yapıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, toplantıya, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, eski TBMM Başkanı ve Ankara Milletvekilli Cemil Çiçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekilleri milletvekilleri katıldı.

Ankara'daki teşkilat faaliyetleri ile ilde yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantının ardından milletvekilleri, birlikte sahur yaptı.

- Yamalı: "Ankara'daki projeleri değerlendirdik"

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, teşkilat çalışmalarının yanı sıra Ankara'da yapılacak faaliyetlere ilişkin istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Ankara'ya yapılacak stadyum başta olmak üzere takip ettikleri projelerin olduğuna işaret eden Yamalı, "Büyük adliye binası projesi var. Büyükşehir belediyesinin yapacağı projelerin takibi ile ilgili görüştük. Teşkilat çalışmalarını ve son siyasi gelişmeleri değerlendirdik." ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın ise Mogan Gölü'nde yapılacak çalışmalara değindi.

Mogan Gölü'nün temizliğine ilişkin ihalenin yapıldığına dikkati çeken Aydın, şunları kaydetti:

"İnşallah çok yakında çalışmalar başlayacak. Çok yakında Gölbaşılılar temiz bir göle kavuşacaklar. Konya yolunun alta alınması ile ilgili bir proje var, o da yatırım planı içerisinde en kısa zamanda yol yer altına alınabilirse Gölbaşı’nın iki yakası bir araya gelecek. O da yatırım planı içerisinde ama uygulanması biraz zaman alacaktır. Bunun dışında Ankara ile ilgili çalışmalar var. Onu da Melih Başkan anlattı. Fuar alanı, adliye binası, Hacı Bayram çevresinin tarihi düzenlemesi ve yeni yol projeleri ile ilgili bilgiler verdi. İnşallah onlar da yakın zamanda Ankaralıların hizmetine sunulacaktır."

Toplantıya evsahipliği yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise toplantının yeni çay bahçesinde yapılmasında ötürü memnun olduklarını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :