Ak Parti Akşehir'den seçim kampanyasına destek

Ak Parti Akşehir'den seçim kampanyasına destek

AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için başlatılan bağış kampanyasına AK Parti Akşehir de destek verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilat Üyeleri ve Akşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ziraat Bankası’nın Akşehir Meydan Cami karşısındaki Şubesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bağış yaptı. 

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Seçimi için kampanyasına destek vermek üzere Akşehir AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte gelerek kampanyaya destek verdik. İnşallah bu seçim hayırlı ve uğurlu olsun. Allah’ın izniyle 24 Haziran’daki seçim sonrasında büyük bir başarıyla yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne merhaba diyeceğiz ve bugüne kadar 16 yıl boyunca yapılan hizmetlerin daha fazlası daha kısa sürede halkımızla buluşmuş olacak. Türkiye şahlanacak ve artık o hükümet krizleri ortadan kalkmış olacak” diye konuştu. 

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’da yaptığı açıklamada “24 Haziran’daki seçimde Cumhurbaşkanımıza ve ekibine destek olmak için Belediye Başkanımız, İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte maddi destekte bulunduk. İnşallah hayırlı mübarek olsun” dedi.