AK Parti Aksaray İl Başkanı istifa etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı istifa etti

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, görevinden istifa ettiğini bildirdi.Karatay, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Aralık 2014'te...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Karatay, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Aralık 2014'te İl Başkanlığı görevine geldiğini, görevde bulunduğu süre içerisinde İl Teşkilatı olarak 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan seçimlerinden yüksek oy aldıklarını belirtti.

Kendilerine seçim çalışmalarında destek olanlara teşekkür eden Karatay, "Bugüne taşımaktan şeref duyduğum İl Başkanlığı görevini Rabbimin ve milletimin emaneti olarak görüp, gücümüz yettiğince yerine getirmenin gayreti içinde olduk. AK Parti, bu milletin varlık ve yokluk mücadelesinin bugün için ete kemiğe bürünmüş, organize olmuş halidir. Bu kutlu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğumuz için ve millete, ümmete hizmet yolunda bize yorulmayı, çabalamayı, koşturmayı nasip eden Allah'a hamd olsun." ifadelerini kullandı.

Karatay, FETÖ yapılanması ile mücadelesinin devam edeceğini ileterek, şunları kaydetti:

"Savaşımız kuklalarla değil kuklacıyladır. Cumhurbaşkanımız, FETÖ ihanet yapılanması ile mücadelesinde asla yalnız kalmayacaktır. Bu vesileyle önümüzdeki kongre sürecinde İl Başkanlığına aday olmayacağımı ifade etmek istiyorum. Bu emaneti tarafıma tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, çalışmalarımızda destek olan Başbakan Binali Yıldırım'a ve görevde bulunduğum sürece destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :