AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi (1)

AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi (1)

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı:

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti'nin cesareti, cüreti, millet sevgisi, gönül medeniyeti, iddiasıyla hep birlikte çözüm sürecini başarıya ulaştıracağını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay'ın da katıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki AK Parti Aksaray 5. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Bostancı, AK Parti iktidarının 12 yılda ülkeye yaptığı yatırımların tüm cumhuriyet döneminde yapılanları misli katladığını söyledi.

Bostancı, vatandaşın birine  'Muhalefet bu kadar gürültü ediyor' dediğini hatırlatarak, "Vatandaşta dedi ki, 'Muhalefetin elini tutan mı var, onlarda gidip otursun'' Bende diyorum ki, ama orada oturmanın bir yolu var. O yolu katederek orada oturacaksın. O yol milletin kalbinden geçiyor. Bağırmaktan ve çağırmaktan değil. Milletin kalbini kazanan gider oraya oturur, şimdi 'uzun adam'ın oturduğu gibi " diye konuştu.

AK Parti'nin, Türkiye'de bir iktidar değişikliğinin adı olduğunu vurgulayan Bostancı, kendisini milletten üstün görenlerin yerine bir gerçeklik olarak gelen ve değişimi gerçekleştiren siyasi heyetin adı olduğunu aktardı. 

- 2015 seçimleri

Bostancı, dünyada bu tür değişikliklerin kolay olmadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Hiç kimse, elindeki iktidarı halka vermek istemez. Halkın kendi gücünü ve demokratik iradesini kullanarak, iktidara el koyması gerekir. İşte halkın gücü ve kuvvetinin adı AK Parti'dir. Arkadaşlar, 2015 seçimler hayırlısıyla AK Parti'nin yüzde 50'nin üzerinde oy almasıyla sonuçlanacaktır. Bu sadece benim düşüncem değil, çok fazla araştırmalarımın sonucudur. Çalışmadan olmaz. Emek vermeden olmaz. 2015 seçimleri sadece Türkiye'nin kaderi için değil, çevre ülkelerdeki mazlumlar için de büyük önem taşıyor"

- Çözüm süreci

Milleti yeniden ay yıldızlı bayrağın altında bir hale getireceklerine vurgu yapan Bostancı, ellerinden geleni yaptıklarını, yapmayı da sürdüreceklerini kaydetti. 

Çözüm süreci o bölgedeki yaşanan arka planda kalan hikayelerin bir daha yaşanmaması için başarıyla sonuçlanacağına dikkati çeken Bostancı, "Allah'ın izniyle AK Parti, cesaretiyle, cüretiyle, millet sevgisiyle, gönül medeniyetiyle, bu sorunu çözerek başarıya ulaştıracaktır" dedi.

(sürecek)

 

Kaynak:Haber Kaynağı