Ak parti adayları çalışmalarını sürdürüyor.

Ak parti adayları çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, Ömer Faruk Kanık ve Hüsniye Erdoğan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez Karatay ilçesi Hacısadık Mahallesi’nde ilçe kadın kollarıyla birlikte kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Leyla Şahin Usta, 7 Haziran seçimlerinde partisi için destek istedi. Vatandaşlara, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamını ileten Leyla Şahin Usta, kadınlara gül çocuklara ise şeker dağıttı.
Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, çalışmaların iyi gittiğini söyleyerek, “Partimizin hanımlarıyla birlikte güçlü bir tarama başlattık. Karatay ilçemizde her evi her kapıyı çalarak Konyalı başbakanımıza destek istiyoruz. Onlarda zaten bizimle olduklarını söylüyor ve biz çok seviniyoruz” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili adayı Ömer Faruk Kanık, Karatay ilçesi Yediler mahallesinde seçim çalışmalarına devam etti. Mahalledeki bütün evlerin kapılarını çalarak destek isteyen Kanık, vatandaşlarla sohbet etti. Karatay ilçesinde kadın kollarıyla beraber seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Ömer Faruk Kanık, “Hava sıcak, insanların bize yaklaşımları daha da sıcak. Bu bizi çok memnun ediyor. Bizim amacımız Konya’da 14’te 14 yapmak. Bunu gerçekleştirmek için bütün sahayı geziyoruz” diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili adayı Hüsniye Erdoğan ise Keykubat Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü. Mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan Erdoğan çiçek ve broşür dağıttı. Seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Hüsniye Erdoğan, “Sahada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizlerde kapı kapı dolaşarak dertleri dinliyoruz ve dertlerimizi anlatıyoruz” şeklinde konuştu. iha