AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Toplantı için Afyonkarahisar'da bulunan milletvekilleri, şehir stadında futbol maçı yaptı

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar'da bulunan milletvekilleri, şehir stadında oynadıkları futbol maçıyla stres attı.

Kampa katılan 26 milletvekili, Başbakan Binali Yıldırım'ın açılış konuşması ile başlayan ve gün boyu devam eden toplantıların ardından şehir stadında futbol maçı yaptı.

Maçta ayağına darbe alan milletvekillerine ilk müdahale, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor sağlık ekibince yapıldı. Bazı milletvekilleri maçı erken bırakmak zorunda kaldı. Maç, berabere sona erdi.

Maçı Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop'ta takip etti.

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllarca çeşitli spor dallarıyla uğraştığını belirterek amatör futbol takımlarında da oynadığını söyledi.

Kurtuluş Savaşı'nın başladığı ve nihayete erdiği topraklarda olduklarını dile getiren Özdağ, şöyle devam etti:

"Burada bir cumhuriyetin, bir devletin temeli atılmıştı. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. Afyonkarahisar'da partimizin 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için bulunuyoruz. Burada 15 yıldır Türkiye'yi yöneten bir kadro var. Türkiye'yi tekrar küçük ölçekli devlet olmaktan, büyük ölçekli bir devlet olmak hayalinin peşinde koşan bir ekiple birlikteyiz."

Konya Milletvekili Ömer Ünal de maçta güzel bir mücadele olduğunu ifade ederek "Bir gün boyunca devam eden toplantı temposunun ardından akşam da güzel bir idmanla ayrılıyoruz. Kendi içimize çekişmeli ve heyecanlı bir maç oldu. Arkadaşlarda gerçekten çok güzel mücadele etti. Aslında kazanan Meclis oldu. Kazanan AK Parti oldu." dedi.

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise şunları kaydetti:

"Ülke gündemini değerlendirdiğimiz AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın arasında da böylesine güzel, dostça, arkadaşça biten bir spor müsabakası yaptık, dostluk kazandı. Maçtaki bu hava bize gösterdi ki ülke için koşanlar, sahada da yorulmazlar. Bizler de yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. İnşallah ülkemiz için çalışmaya, diğer tüm alanlarda da sahada çalıştığımız gibi çalışmaya devam edeceğiz. Tüm milletimizin yolu açık olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :