AK Gençlik’ten mobil skm…

AK Gençlik’ten mobil skm…

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken süreçte daha etkin olabilmek için “Mobil SKM” projesi başlattı.

Her akşam Karatay, Meram veya Selçuklu’da seçim koordinasyon merkezi oluşturan Konya AK Gençlik, milletvekili adaylarının da faaliyetlere katılımları sağlanıyor. Amaç, vatandaşa özellikle de daha çok gence ulaşmak.

Konya AK Gençlik’ten ‘Mobil SKM…

7 Haziran’da gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimleri’nde tüm üye ve birimleri ile saha çalışmalarına katılan AK Parti İl Gençlik Kolları, başlattığı Mobil SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi) projesi ile daha fazla gence ve vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

Mobil SMK, her akşam Konya’nın başka bir mahallesinde kuruluyor ve bir ile iki AK Parti Konya Milletvekili Adaylarının katılımı ile gerçekleştiriliyor.

7’den 70’e tüm kesimden vatandaşın ilgi gösterdiği programlarda milletvekili adaylar hem vatandaşa kendilerini, AK Parti’yi ve projelerini anlatıyor hem destek istiyor hem de vatandaşın sorunlarını yerinde incelemiş oluyorlar.

İlk Mobil SKM programını, 18 Mayıs’ta Bosna - Hersek Mahallesi’nde AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin’in katılımı başlatan İl Gençlik Kolları, Konya merkez ilçelerin yanı sıra taşra ilçelerde de yapmayı planlıyor.