Ailem Meram seminerleri devam ediyor

Ailem Meram seminerleri devam ediyor

Ailem Meram projesi kapsamında gerçekleştirilen seminerler tüm hızıyla devam ediyor. Proje, 6 ve 13 Aralık tarihlerinde iki önemli seminere daha ev sahipliği yapacak.

Meram Belediyesi, Meram Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) ortaklığında gerçekleştirilen ve 7 ana başlık altında verdiği hizmetlerle önemli bir açığı kapatan ‘Ailem Meram’ seminerlerine ara vermeden devam ediyor. ‘Ailem Meram’ bu kapsamda 6 Aralık ve 13 Aralık tarihlerinde iki ayrı projeye daha ev sahipliği yapacak. Seminerlerin ilki 6 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Öğretim Görevlileri Dr. Ayşegül Sarıkaya ve  Dr. Ayşe Alptekin tarafından ‘Çocuklarda Cinsel Gelişim ve Mahremiyet Eğitimi Atölyesi’ başlığı altında verilecek seminer sadece ebeveynlere yönelik olacak. Bir diğer seminerin başlığı ise ‘Eşim, Çocuğum, Sınırlarım.’ Çift ve Aile Terapisti Sistematik Süpervizör Dr. Deniz Günaydın tarafından tarafından verilecek bu seminerin tarihi ise 13 Aralık 2018 Perşembe.  Her iki organizasyonda, Alavardı mahallesi Fatih Caddesi No: 96 Meram adresinde bulunan Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek ve yine her iki seminerin başlama saati 13.30. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada çocuk eğitimi ve aile ilişkileri açısından çok önemli konuların anlatılacağı seminere tüm Meramlılar ve Konyalılar davet edildi.

Açıklamada ayrıca seminerler hakkında bilgi ve randevu almak isteyenlerin 0 332 324 11 20 no’lu telefona başvurabilecekleri belirtildi.   

ailem-meram-seminerleri-devam.jpeg

Etiketler :