Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu Denizli'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu Denizli'de

Ramazanoğlu, katıldığı bir etkinlikte çocuklarla oyunlar oynadı

DENİZLİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, katıldığı bir etkinlikte sohbet ettiği çocuklarla oyunlar oynadı.

Ramazanoğlu, Merkezefendi Belediyesinin başlattığı "Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin Projesi" (ÖYKÜ) kapsamında bir kafede düzenlenen etkinliğe katılarak, 6-9 yaş grubundaki çocuklarla ilgilendi.

Bakan Ramazanoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bakanlık bünyesinde yürüttükleri sosyal projelere, yerelde de belediye ve sivil toplum örgütlerinin katılması için teşvik edici atımlar attıklarını söyledi.

Bu kapsamda yapılan sosyal projeleri paydaş olarak görerek destek verdiklerini belirten Ramazanoğlu, öksüz, yetim ve kimsesizlerin bakanlığın hedefindeki kitle grupları olduğunu vurguladı.

Ramazanoğlu, çocukların, öncelikli projelerde yer alan hedef kitle olduğuna işaret ederek, "Merkezefendi Belediyesinin başlattığı bu proje bütün Türkiye'ye rol model olacak bir proje" dedi.

Çocukların sosyal hayatın içinde bulunması, sosyalleşmesi ve kültür sanat alanında beslenmesi için bu tür faaliyetlere ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Ramazanoğlu, bakanlık olarak bu etkinlikleri desteklediklerini anlattı.

Ramazanoğlu, geçen ay Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yönelik düzenledikleri etkinlik kapsamında çocuklarla sinemaya giderek film izlediklerini anımsattı.

Bu etkinliğini gelenek haline getirerek sürdürdüklerine dikkati çeken Ramazanoğlu, projenin Anadolu'dan ülkeye yayılarak "Türkiye Projesi" olduğu için memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Ramazanoğlu, etkinlikte sohbet ettiği, oyunlar oynadığı ve pasta kestiği çocuklara hediyeler dağıttı.

Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı.

Öte yandan Ramazanoğlu'nun katıldığı AK Parti Denizli İl Başkanlığında düzenlenen "İl Yürütme Kurulu Toplantısı" basına kapalı gerçekleşti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :