“Aile İçi İletişim” Anlatıldı

“Aile İçi İletişim” Anlatıldı

"Aile içi İletişim" konulu konferans Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

 

Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 3'üncü Karatay Konferansları'nın dördüncü bölümünde K.T.O. Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Birol Büyükdoğan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Aile içi İletişim" konulu konferans Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

 Yrd.Doç.Dr. Birol Büyükdoğan, ailenin toplum üzerindeki etkisine dikkat çekerek ailenin toplumun çekirdeği olduğunu ve aile sağlam olursa toplumun da sağlam olacağını belirtti. Büyükdoğan, "Yapılan araştırmalara göre kültür, din, dil, ırk ve sosyal yaşantı açısından müşterek yanları olan eşlerin daha mutlu oldukları tespit edilmiştir. Çocuklar ailenin neşesi ve evliliklerin can simididir. İdealimizdeki çocuğu değil kendi çocuğumuzu sevmemiz gerekir, başarılı da olsa başarısız da olsa her an çocuğumuzun yanında olduğumuzu söz ve davranışlarımızla ona hissettirmemiz, onun ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir." dedi. Düzenli bir aile içi ilişkinin ve paylaşıma dayalı bir aile hayatının önemine dikkat çeken Büyükdoğan katılımcılara ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ederek konferansı tamamladı.

3. Karatay Konferansları 22 Mayıs Cuma günü saat 14:00’de günü Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek “Madde Bağımlılığı” konulu konferans ile devam edecek.