Ahmet Sorgun'dan AK Parti Karatay'a veda ziyareti

Ahmet Sorgun'dan AK Parti Karatay'a veda ziyareti

Yaklaşan AK Parti İl Kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından ziyaretlere başlayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu toplantısında parti mensuplarını ziyaret ederek helallik istedi.

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında söz alan Başkan Mehmet Genç, “ İçimizde bir burukluk var. Ama bizler gevşemeden, üzülmeden inandığımız bu dava için gücümüz yettiği sürece çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Kendisi ve Karatay İlçe Teşkilatı adına Ahmet Sorgun’a teşekkürlerini sunan Başkan Genç, bundan sonraki yaşamında Ahmet Sorgun’a başarı dileklerini iletti. Mehmet Genç’in ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Ahmet Sorgun’un ziyaretini bir veda değil, dava şuuru içerisinde hizmetin farklı alanlarda devam ettirilmesi olarak nitelendirdi. Başkan Hançerli; Ahmet Sorgun döneminde alınan %87.02 lik oy oranına dikkat çekerek uyum içerisinde yapılan ekip çalışmalarının meyvelerini topladıklarını belirtti. Teşkilatların siyasi yapılanma içerisinde önemini vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli , yerel siyasette yapılan her hizmetin veya hezimetin faturasının Teşkilatlara kesildiğini dile getirerek Ahmet Sorgun’un 5 yıl gibi uzun bir dönem il başkanlığı yaptığı dönemde her daim halk tarafından saygı ile takdir edildiğini belirtti. Başarısının zirvesinde kendi insiyatifi doğrultusunda dava aşkını farklı hizmetlere dönüştürme amacıyla mevcut görevinden ayrılan Ahmet Sorgun’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Hançerli, bundan sonraki çalışmalarında her zaman Ahmet Sorgun’un yanında olacaklarını belirterek konuşmalarına son verdi.

            Son olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 5 yıl gibi insan hayatında azımsanamayacak kadar uzun bir süre ile il başkanlığı yapmış olmanın ve Konya’da en uzun görevde kalan  İl Başkanı olmanın önemine değinerek kişilerin ve makamların gelip geçici olduğunu ve kalıcı olanın Türkiye’nin ulaştığı seviye olduğunu belirtti. Teşkilatlar olarak herkesin bu ilerlemede başarısı olduğunu dile getiren Ahmet Sorgun, “Bütün temennimiz bu emaneti bizden daha fedakar, daha liyakatlı ve daha ehil bir arkadaşımıza teslim etmektir.” dedi. Yeni Türkiye, Yeni Konya,  Yeni Karatay sloganı ile ve güçlendirilmiş teşkilat yapısı ile çok daha iyi işlerin başarılacağını vurgulayan Başkan Ahmet Sorgun, hiçbir başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak bugüne dek emek veren herkese teşekkürlerini sundu.