Ahmet Sorgun kaç lira yatırdı

Ahmet Sorgun kaç lira yatırdı

AK Parti Konya ailesi; "çorbada bizim de tuzumuz olsun" dedi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 bin lira yatırdı...

AK Parti Konya Ailesi Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a seçim çalışmaları için bağış yaptı

AK Parti Konya Ailesi, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağışta bulundu. Bağış öncesi habercilere açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “10 Ağustos’ta Yeni Türkiye için Sayın Başbakanımıza destek olmalıyız”

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış yapmak için açılan banka hesaplarına büyük ilgi var.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Ailesi de seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına bağışta bulundu.

Bağış yapmak amacıyla düzenlenen programa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Merkez İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sorgun; “Yeni Türkiye için Milletin Adamı’nı seçeceğiz…”

Bağış öncesi habercilere bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, millet olarak tarihimizde ilk defa kendi cumhurbaşkanımızı seçeceğimizi hatırlattı. Sorgun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Milletimiz 10 Ağustos’ta bir tercih daha yapacak. Ama bu tercih, bugüne kadarki tercihlerinden çok daha farklı ve önemli olacak. Zira millet olarak yüzlerce yıllık tarihimizde ilk defa kendi başkanımızı kendimiz seçeceğiz. Bunun gerçekten tarihi bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı, maalesef bugüne kadar hep bir takım çevrelerin bu ülkede yüzde 5’ini bulmayacak bir azınlığın direktifleriyle seçildi. Ama artık bundan böyle vatandaşımız milletvekilini, belediye başkanımızı nasıl seçiyorsa, cumhurbaşkanlığını da öyle seçecek. Bundan böyle başkalarının direktifiyle değil; bizim tercihimizle bizi yönetecek, bizi temsil edecek. Bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan, bizim gibi yaşayan bir insanımızı İnşallah 10 Ağustos’ta seçeceğiz.

13 yıl önce daha demokratik, daha müreffeh ve daha ileri bir Türkiye için Afyon’dan yola çıkan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar hep milletin desteği ve tercihi ile bugünlere geldi. 10 Ağustos’ta da yani ilk turda yine milletin tercihi ile inşallah Cumhurbaşkanı seçilecek.

Bizler buna inanıyoruz. Çünkü bizim bu millete söyleyeceğimiz ve yapacağımız daha çok şey var. Bizim vizyonumuz, misyonumuz ve bu ülkeye sevdamız var. Yeni Türkiye diyoruz, daha demokratik bir Türkiye diyoruz, daha müreffeh ve her alanda hep önde bir Türkiye diyoruz ve bunun için yola çıktık. Bugün Türkiye, sadece kendi sınırları içerisinde kendisi olarak var olmayı değil, birçok sahada bölgede ve dünyada öncü olmayı hedefleyen bir ülke haline geldi. Eğer milletimiz teveccüh eder ve adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçerse ülkemizi; imkânı ve kabiliyeti çok daha yüksek bir ülke olarak göreceğiz.

İnanıyoruz ki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık eşsiz bir siyasi mücadele ve liderlikle arkasında çok geniş ve büyük bir hizmet birikimi ile milletimize yeni bir dönemde yeni safhada yeni aşamada daha güzel hizmetlerle yoluna devam edecektir.

İşte bu nedenle 13 yıldır gençlerimizle, yaşlılarımızla, kadın ve gençlerimizle tüm enerjimizi harcadığımız bu davanın neferine Cumhurbaşkanlığı çalışmalarında hem maddi hem de manevi destek olmak için bugün buradayız. Gayemiz bizim de bu çorbada tuzumuz olsun. Bizler, gücümüz nispetinde ve gönlümüzden koptuğu kadar gönlümüzdeki Recep Tayyip Erdoğan’a destek oluyoruz. Buradan da tüm Türkiye’ye tüm Konyalı hemşehrilerime Sayın Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı adayımıza hem maddi hem de manevi destek olmaya çağırıyorum…”

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindekiler, açıklamanın ardından hep birlikte banka şubesinden sıra alarak Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışlarını yaptı. Öte yandan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un 5 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.

10494615_739228369454205_4157086210996863806_n.jpg

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

memleket.com.tr