Ahmet Şan, bilet iddialarına son noktayı koydu!

Ahmet Şan, bilet iddialarına son noktayı koydu!

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Alanya maçında yaşanan olaylar ve kendisiyle ilgili ortaya atılan iftiralara cevap verdi

 

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Atiker Konyaspor’un deplasmanda Alanyaspor’u 3-2 yendiği maçta misafir takım tribününe alınmayan biletli yeşil-beyazlı taraftarları, TFF ile görüşerek maç başladıktan ancak yarım saat sonra aldırabilen Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’a Alanyaspor yönetimi tarafından karalama kampanyası başlatılmıştı. Alanyalılar’ın ’Konyaspor Başkanı, stada biletsiz taraftarları soktu, bu bir suçtur’ ifadelerini üzerine bir açıklama yapan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Alanyaspor yönetimine tepki gösterdi.  

'BİZİ, SUÇ İŞLEMİŞ GİBİ GÖSTERDİLER'
Ahmet Şan, yerel bir televizyon programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Şan, ’18 senedir spor yöneticiliği yapıyorum. Komşu bir ilimizle bu olayların yaşanması üzücü... Oradaki yöneticilerin heyecanına veriyorum bu açıklamaları. Çünkü taraftarları şartlandırdılar bu maça. Güvenlik kamerası görüntülerini internet sitelerine servis edip güya bizi suç işlemiş gibi gösterdiler. Ben bu kadar ileriye gitmelerini bir türlü anlamıyorum. Türk futbolu daha ileri gitsin derken bu olaylar yaşandı. Alanya başkanına mesaj da çektim. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyoruz. Güya ben biletsiz seyirci aldırmışım. Biz protokol tribününde yaşanan sıkıntı nedeniyle oraya gittik ve sonra da düzen sağlandıktan sonra ayrıldık. Yani Alanya başkanının ifade ettiği gibi maç boyu orada değildim. Tamamen asılsız ve çarpıtılmış haberler' dedi. 

‘BİZE YARDIM EDECEKLERİNE SUÇLADILAR’
‘Biz yine her zamanki gibi hoşgörüyle kendilerini Konya’da ağırlayacağız’ diyen Şan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Bizim orada önceliğimiz orada kimsenin burnunun kanamamasıydı. Onu sağladığımız için mutluyuz. O görüntüler çarpıtıldı ama hiç önemli değil. Önemli olan Konyalı hemşerilerim ve kimsenin burnunun kanamamasıdır.  Bize yardım edeceklerine bizi suçladılar. Eğer bu misafirperverlikse kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Artık ortamı germeyelim. Türk futbolu bu şekilde ilerleyemez. Gerekirse devam ederse bu tür söylemler Kulüpler Birliği’ni özel olarak çağıracağız ve bir araya geleceğiz. Bu tür olaylar daha farklı boyutlara ulaşmamalı. Biz stadyumdan 2 saat sonra çıktık. O süreçte hiç Alanya başkanını hiç görmedik. 2016 yılının sonunda Süper Lig’de bu olaylar yaşandı."