Ahmet Önay: Kendimizi ispatlamak istiyoruz

Ahmet Önay: Kendimizi ispatlamak istiyoruz

Konya Anadolu Selçukspor takım kaptanlarındanAhmet Önay Sezonun ilk maçında karşılaşacakları Fethiyespor’u yenerek sezona iyi bir giriş yapmak istediklerini belirterek, "kendimizi ispatlamak istiyoruz" dedi.

 

Yaklaşık bir ay süren Erzurum ve Afyon kamplarında iyi çalıştıklarını kaydeden Ahmet Önay: “Yeni bir takım olduğumuz için böyle bir çalışmaya da ihtiyacımız vardı. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi bir uyum ortamı yakaladık. Güzel bir arkadaşlık ortamı var takımımızın içinde. 5 Eylül’de oynayacağımız Fethiyespor maçına kadar eksiklerimizi giderip hazır olmak istiyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapmak hedefimiz. İnşallah bunu yapabilirsek sonunun da iyi geleceğine inanıyoruz” dedi.

Ahmet, takımın yaş ortalamasının çok düştüğünü ve kendisinin takımın yaşı en büyük futbolcularından birisi haline geldiğini söylerken: “ Takım içindeki uyum, arkadaşlık, yardımlaşma çok iyi. Bunu sahaya yansıtabilirsek başarının geleceğine inanıyorum. Geç bir takımız, koşan, mücadele eden bu kadromuzla Fethiyespor maçını kazanarak sezona iyi başlamak tek isteğimiz. Anadolu Selçukspor’da benim üçüncü sezonum olacak. Ali Dere ile birlikte takım kaptanlığını yapacağım. Yönetim kurulumuzun ve hocalarımızın benden beklentisi bu sene daha farklı. Bunun bilincindeyim. İnşallah takım arkadaşlarımız ile birlikte lige iyi bir giriş yaptıktan sonra sonuna kadar götürüp, en kötü play-off oynayarak kendimizi ispatlamak istiyoruz. Futbolcular olarak daha üst liglerde oynamak istiyoruz” dedi.