Ahmet Eser: Sezonu arzuladığımız noktada tamamladık

Ahmet Eser: Sezonu arzuladığımız noktada tamamladık

Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Eser, "Geride kalan 2014 -2015 futbol sezonunda takımın ortaya koyduğu mücadelenin taraflı tarafsız tüm kesimler tarafından takdir edildiğini kaydederek, “Gelinen noktada büyük bir başarı sağlanmıştır” dedi.

“Göreve geldiğimizde oynadığı 7’si lig, biri kupa olmak üzere 8 resmi maçta puan alamayan takımımız, sezonu 19 takım arasında 9. Sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır” diyen Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “19 takımın yer aldığı Beyaz grup şampiyonluk aday sayısının fazla olduğu, futbola yatırım yapan şehir takımlarının yer aldığı çok zorlu bir gruptu. Çeşitli sebeplerle sezona iyi başlangıç yapılamamış, hatta 7. hafta sonunda puan dahi alınamamıştı. Böylesi zorlu bir ortamda göreve gelen yönetim kurulumuzun katkıları ile teknik heyetimiz ve futbolcularımızın kaybolan özgüvenleri tekrar tesis edildi. İç saha maçlarında yaşanan şanssızlıklar ve çok az galibiyet alınmasına rağmen takımımız, dış saha maçlarında bu açığını kapatarak rakipleri ile arasındaki puan farkını korudu. Farkın açılmasına izin vermeden devre arasında yapılan takviyeler ve teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda faydalanamadığımız bazı isimlerle yolların ayrılmasının ardından ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Lige tutunmak için verdiğimiz büyük mücadele sırasında sezonun ikinci devresinde sadece üç karşılaşmadan yenilgi ile ayrılan takımımız iç sahada yine galibiyet almakta zorlansa da gereken puanları toplamayı bilmiştir. Gelinen noktada özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarımıza, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın iyi niyetleri ve gayretli çalışmaları eklenince arzulanan noktaya ulaşmak kaçınılmaz oldu.

Bu vesile ile maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Şan başta olmak üzere Torku Konyaspor yönetim kurulu üyelerine, sezonun bu noktada tamamlanmasında emeği bulunan teknik heyetimize, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarımız ile değerli basın mensubu arkadaşlara ve gönül verenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.