Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

ATO Başkanı Bezci: "Davutoğlu, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlayacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesine ilişkin, "Davutoğlu, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlayacak" dedi.  

Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Davutoğlu'nun dış politikada yürüttüğü başarılı çalışmaları, Başbakan olarak da sürdüreceğine inandıklarını belirtti.

Türkiye'nin son 10 yılda yakaladığı büyüme ivmesine dikkatİ çeken Bezci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığında, AK Parti iktidarında siyasi ve ekonomik istikrar, Türkiye'yi bölgesinde lider, dünyada güçlü bir ülke konumuna getirirken, kişi başına milli gelirin 11 bin dolar seviyesine yükselmesini sağladı. Bunda dış politikadaki başarısıyla sayın Ahmet Davutoğlu'nun da büyük payı vardı. Davutoğlu, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlayacak. Yeni kurulacak hükümetle birlikte Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma yolunda güçlü şekilde ilerleyeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Bezci, siyasi-ekonomik gelişme ve istikrar için ülkedeki birlik, beraberliğin önemine işaret ederek, Davutoğlu'nun Türkiye'nin daha da güçlenmesini sağlayacağından şüpheleri olmadığını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı