Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Huğlu:

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesiyle ilgili, "İlk kez Konyalı bir başbakan çıkıyor olması, Konyalılar adına çok onur ve gurur verici. Biz de Beyşehirliler olarak elbette bu onuru ve gururu canı gönülden paylaşıyoruz" dedi.

Huğlu, parti teşkilatında gazetecilere yaptığı açıklamada, Davutoğlu isminin açıklanmasının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, çok geniş istişareler yaptığını ve beklentilerinin gerçekleştiğini belirten Huğlu, "Teşkilat olarak, Beyşehirliler olarak çok mutluyuz, onurluyuz, sevinçliyiz. Sayın Davutoğlu'nun Beyşehir'e karşı özel bir teveccühü ve sevgisinin olması da ayrıca bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Davutoğlu'nun genel başkan seçildikten sonra aynı zamanda Türkiye cumhuriyetinin başbakanı da olacağını hatırlatan Huğlu, şöyle devam etti:

"İlk kez Konyalı bir başbakan çıkıyor olması, Konyalılar adına çok onur ve gurur verici. Biz de Beyşehirliler olarak elbette bu onuru ve gururu canı gönülden paylaşıyoruz​. Bu kutlu görev, bu önemli görev kendisine, Türk İslam alemine, Konyamıza ve Beyşehirimize şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah. Dışişleri Bakanı iken Beyşehir'e defalarca gelen sayın Davutoğlu'nu başbakan olduktan sonra da görmek istiyoruz. Kendisini en kısa zamanda Beyşehir'e davet edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı