Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni ve Mersin İl Başkanı Taşpınar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adaylığının ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu

ADANA (AA) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adaylığının ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yeni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti içerisindeki istişareler sonucunda belirlendiğini söyledi.

Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın izinden gideceğine inandıklarını ifade eden Yeni, "Sayın Davutoğlu, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşıdır. Bize düşen teşkilat olarak yeni genel başkanımızın ve başbakanımızın yanında olmak. Parti içerisinde bu göreve getirilebilecek çok sayıda insan vardı. Ancak ehliyet ve liyakat olarak bu göreve sayın Davutoğlu uygun görüldü, ülkemize hayırlı olmasını dliyorum" dedi.

-AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adayı olmasının, gerek milletvekilleriyle, gerekse de il teşkilatlarıyla yapılan görüşmeler sonrasında oluştuğunu anımsattı.

Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olduğunu belirten Taşpınar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile vatanına ve milletine hizmet konusunda gerektiğinde canını bile verebilecek olan Sayın Davutoğlu, teşkilatlarımızın yüzde yüz benimsediği bir adaydı. Bugüne kadar Sayın Erdoğan ile son derece uyumla olarak sürdürdüğümüz çalışmaları Davutoğlu ile de sürdüreceğiz" diye konuştu. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı