Aha Dayıya Sor! Adana'nın unutulmaz fenomeni son haliyle şaşırttı

Aha Dayıya Sor! Adana'nın unutulmaz fenomeni son haliyle şaşırttı

Adana'da 2015 yılında bir polis memurunun çocuğundan 5 lira zorla alan ve adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına 'Aha dayıya sor' diyerek ünlenen genç, yıllar sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Adana'nın tarihi olayları arasında yer alan ve 2015 yılında bir polis memurunun çocuğundan 5 lira zorla aldıktan sonra adliyeye sevk edilen Hüseyin T., "Aha dayıya sor" sözleriyle hafızalara kazınmıştı.

s1.jpg

O dönemde basın mensuplarının sorularına soruyla karşılık verip dua kitabı sattığını öne süren genç, basın mensuplarının dua okumasını istemesi üzerine besmele çekememişti. Bu olay, sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri olmuş ve Hüseyin T. bir süre komedi programlarında da kendine yer bulmuştu.

s2.jpg

Yıllar sonra sosyal medyada hesap açan genç, şaşırtıcı bir değişim geçirmiş olarak karşımıza çıkıyor. "4 kere hacca gittik geldik" diyerek paylaşımlar yapan Hüseyin T., eski günlerinden uzak, olgun bir görüntü sergiliyor.

s3.jpg

Gençlik yıllarındaki "Aha dayıya sor" çıkışıyla tanınan fenomenin bu değişimi, takipçileri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

s4.jpg

Adana'nın unutulmaz fenomeni, yıllar sonra yeniden gündeme gelerek geçmişteki komik anılarını tazelemiş oldu. Hüseyin T.'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, onun hayranlarını ve o dönemde olaya tanık olanları nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.