AGÜ Spor'da galibiyet sevinci

AGÜ Spor'da galibiyet sevinci

Kulüp Başkanı Yağmur: "Orduspor galibiyetiyle ligi ilk iki takım içerisinde bitirme iddiamızı sürdürmüş olduk"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Orduspor'u yenerek, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ni ilk iki takım içerisinde bitirme iddialarını sürdürdüklerini belirtti.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 24. haftasında konuk ettikleri Orduspor'u uzatmalara giden müsabaka sonucunda 86-84 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Çok zorlu geçen bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını dile getiren Yağmur, "Çok iyi bir karşılaşma oynandı. Sporcular elinden geleni ortaya koydu. Karşı takım da play-off'a kalmak için oynuyor, onların da iddiası var. Onun için çok mücadeleci bir karşılaşma oldu. Biz daha iyi oynamalıydık, maçı zora sokmamalıydık. Sonuçta kazanmasını bildik. Orduspor da çok iyi mücadele etti. Orduspor galibiyetiyle ligi ilk iki takım içerisinde bitirme iddiamızı sürdürmüş olduk. Şimdi önümüzde iki maç kaldı, onları da kazanarak ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Maçın hakemlerini eleştiren Yağmur, "Çok acemi hakemler maçlarımıza geliyor. Çok kritik maçlara acemi hakemler gönderiyorlar. Bu acemi hakemlerin gelmemesi lazım" dedi.

Yağmur, maça gelerek takıma destek olan taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı