AĞRILAR AKUPUNKTURLA GİDİYOR

AĞRILAR AKUPUNKTURLA GİDİYOR

Konya’nın önde gelen Akupunktur doktorlarından Doktor Nihat Uysal, hastalarına uyguladığı 19 çeşit Akupunkturla birçok ağrılara son veriyor

Akupunkstur yoluyla birçok ağrıların dindirildiğini ifade eden Doktor Nihat Uysal, Sağlığın,  yalnızca hasta veya sakat olmamak değil bedenen, ruhen ve sosyal yönlerden tam bir iyilik hali olduğunu dile getirdi.

dr-nihat-uysal--(22).jpg

İnsanların hasta veya sağlıksız olmasında bir çok neden olduğunu söyleyen Doktor Uysal, “. Sağlığın bozulduğu durumlarda olaylar ya sebep-sonuç ilişkisi içinde ya da bir bütünün parçası ve birbirleriyle ilişkili olarak değerlendirir. Değerlendirme farklılıkları insan vücuduna uygulanacak girişimleri de farklı kılar. Modern tıp analitiktir; derin nedensel bağlantılara girer, ayrıntılı sınıflamalar yapar. Akupunkturun kullanıldığı doğu tıbbı ise semptomlar ve bulguları bir arada değerlendirerek toparlar ve bir bütüne varmaya çalışır. Buna göre hastalık belirli bir zamanda, belirli bir kişide ortaya çıkan bir olgudur ve hastalık değil, hasta ön planda değerlendirilir. Bu noktada esasen modern tıbbında kabul ettiği hastalık yoktur hasta vardır mantığı her iki bakış açısını ortak bir noktada buluşturur. İnsan vücudu zihinsel, duygusal ve fiziksel yönden ele alındığında tam bir uyum olması halinde sağlıklıdır. Bu uyumu sağlayan dengelerin farklı yönlerde bozulması halinde ortaya çıkan değişikliklerin çoğu vücutta bulunan belirli noktaların uyarılması ile vücudun kendisine düzelttirilebilir” dedi.

dr-nihat-uysal--(28).jpg

 

HER AĞRIYA AYRI AKUPUNKTUR

19 çeşit Akupunktur tedavisi olduğunu söyleyen Doktor Nihat Uysal, her Akupunktur tedavisinin olumlu sonuçlandığını dile getirdi.  Ağrıların büyük kısmının dengesiz ve sağlıksız yaşamdan kaynaklandığını hatırlatan Uysal, akupunktur yönteminin yüzyıllardır süregeldiğini sözlerine ekledi. Akupunktur tedavisiyle insan vücudundaki tüm ağrıların dinebileceğini de söyleyen Uysal, Dünya Sağlık örgütü tarafından Akupunktur tedavisinin onaylandığı bilgisini verdi.

19 çeşit Akupunktur tedavisinin olduğu yerler şu şekilde;

Boyun-Bel Fıtığı, Kireçlenme, Karpal Tünel Sendromu, Fibromiyalji, Huzursuz Bacak

Baş ağrısı-Migren, Yüz Felci, Uyku bozulukları, Horlama, Uyku Apnesi,

Depresyon, Kulak Çınlaması, Reflü, Astım, Kısırlık ve Tüp Bebek, Ağrılı Adet Görme, Gece işemeleri,  Cinsel İşlev Bozuklukları, Kozmetik, Zayıflama, Bağımlılık (Sigara, Alkol, Uyuşturucu) bırakma yöntemleri için Akupunktur yapılıyor.

HİPNOZ İLE BAŞARILAR ARTIYOR

Hipnoz yöntemiyle sınav korkularının azaltıldığını ve ardından başarıların geldiğin söyleyen Uysal şöyle konuştu; “Hipnoz, bakışla, sözle veya bazı yardımcı nesneler kullanılarak, telkin ile oluşturulan özel bir bilinç hâlidir. Bir başka deyişle bir trans hâlidir. Bu trans sırasında, kişi çevreden gelen tüm uyaranlara kendini kapatır veya aldırmazken, hipnoz yapan kişinin telkinlerini artmış bir dikkatle dinler, anlar ve gönüllü katılımla uygular. Duygu olarak hipnoz kişinin kendini, uyku ile uyanıklık arasında hissetmesi halidir.” Servet R. Çolak-Memleket

dr-nihat-uysal--(7).jpg

dr-nihat-uysal--(19).jpg