Ağralı'dan Stockholm'de gövde gösterisi

Ağralı'dan Stockholm'de gövde gösterisi

AK Parti Konya Milletvekili adayı Abdullah Ağralı, 40 bin Konyalı’nın yaşadığı İsveç’in başkenti Stockholm’ü ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Abdullah Ağralı, 40 bin Konyalı'nın yaşadığı İsveç'in başkenti Stockholm'ü ziyaret etti. Abdullah Ağralı'nın ziyaretini İsveç UETD Avrupalı Demokratlar Birliği Başkanı Özer Eken organize etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ağralı, Stockholm'de ilk toplantısını İsveç'in en büyük Türk örgütü İsveç Türk İşçi Dernekleri Fedarasyonu'nu ziyaret ederek gerçekleştirdi. Ağralı burada, Fedarasyon Başkanı Hasan Dölek ve Başkan Yardımcısı Barbaros Leylani ile görüştü.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Daha sonra Türklerin yoğun bulunduğu Fittja'ya gelen Ağralı, akşam havanın yağmurlu olmasına olmasına rağmen meydan konuşması yaptı. Ağralı "Değerli hemşerilerim, Sayın Başbakanımız Konyalı'dır. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu desteklemeniz lazım. Ben de burada bulunan bütün hemşerilerim gibi Konya Kulu'dan geliyorum. Onun için Başbakanımız bizim için büyük nimettir. Bu nimeti kaçırmamamız lazım. Farklı partilere mensup olabiliriz. Gönlünüzden başka partiler geçebilir. Fakat bu seçimde Konya Kulu için AK Parti'yi desteklememiz lazım" dedi.

11265135_1583904721898419_3122412137597461322_n.jpg