Ağralı ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Ağralı ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı Konya’nın Altınekin ilçesinde sanayi esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.

Milletvekili Adayı Ağralı ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti Altınekin İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. İstişarenin ardından Altınekin Sanayisi’ne geçen Ağralı, sanayicilerle sohbet ederek onların sıkıntı ve isteklerini dinledi. Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, yaklaşan genel seçimler ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için güçlü bir destek istedi.

AK Parti vekil adayları yollarda

“DİĞER PARTİ MENSUPLARI DA BAŞBAKANIMIZA DESTEK VERİYOR”

Altınekin Sanayisi’nde bir açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, “Altınekin ilçemizde gördüğümüz hava çok güzel. Sayın Başbakanımıza karşı güçlü bir destek olduğunu gördük. Bu bizi çok mutlu ediyor. Altınekin her zaman AK Parti’ye yüksek oranda destek vermiştir. Bu dönem inşallah Konya’da rekor kırmasını bekliyoruz. Özellikle diğer parti mensuplarının da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na karşı büyük teveccüh ve desteklerinin olduğunu müşahede etmiş olduk. Yaptığımız çalışmaların ülkemiz ve Konyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti vekil adayları yollarda

Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı’yı Altınekin ziyaretlerinde Milletvekili Aday Adayı Memiş Taşpınar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Bak, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli ve partililer eşlik etti.