AGD’li gençler Isparta’da kamp yaptı

AGD’li gençler Isparta’da kamp yaptı

İlk ve orta dereceli okullarda eğitime devre arası verilmesinin ardından Anadolu Gençlik Derneği Karatay Temsilciliği Liseler ve İmam Hatipler Komisyonu tarafından, lise öğrencilerine yönelik olarak eğitim kampı düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Isparta’da düzenlenen ve 2 gün süren kış etkinlikleri kampında öğrencilere ilmi ve ahlaki konularda eğitim verilirken, kültürel faaliyetler ve oyunlarla da hoş vakit geçirmeleri sağlandı. Birinci gün yapılan etkinlikler çerçevesinde AGD Isparta Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Mustafa Eroğlu, AGD Isparta Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Ramazan Yurt, AGD Isparta Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Muhammed Tansever, AGD Karatay Temsilcisi Yusuf Özcan ve AGD Karatay Temsilciliği Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Kara eğitim verdi. Kampın ikinci gününde ise gezi programları ve piknik oldu.

ÖZCAN: GENÇLERİMİZİ GELİŞİMİNE KATKI SUNUYORUZ

Yapılan faaliyeti değerlendiren AGD Karatay Temsilcisi Yusuf Özcan, “Gençlerimizin milli ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak için yürüttüğümüz faaliyetler kapsamında eğitim temelli organizasyonla düzenliyoruz. Yılın belli dönemlerinde yaptığımız bu faaliyetlerde gençlerimizin eğiterek, kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlıyor, hem ahlaki yönden gelişimlerine katkıda bulunuyor, hem de düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bu çerçevede içinde bulunduğumuz kış mevsiminde okullarda yarı dönem tatilinin başlaması ile birlikte Isparta’da gerçekleştirdiğimiz ara dönem eğitim kampımızda gençlerimizi misafir ettik. Onlarla güzel etkinlikler yaptık. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, kendisine, ailesine ve milletine faydalı insanlar olarak yetişmesi için faaliyetlerimiz bundan sonra da hız kesmeden devam edecek. Bu faaliyetlerimizde yer almak isteyen genç kardeşlerimizi bulundukları bölgeye en yakın AGD şubesine, temsilciliğine ya da lokaline aileleriyle birlikte davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

agd’li-gencler-isparta’da--(3).jpeg