AGD geleceğe hazırlanıyor

AGD geleceğe hazırlanıyor

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi hafta sonu şehir dışında iki günlük değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları, merkez ilçe başkanları ve ilçe müfettişleri ile birlikte iki günlük değerlendirme ve planlama toplantısına 30 kişilik dernek kadrosu katılım sağladı. Divan teşekkülünün oluşturulmasından sonra AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak açılış konuşması yaptı. Parlak konuşmasında; Konya ili ve ilçeleri hakkında güncel genel bilgileri toplantıya katılanlara sunu eşliğinde anlattı. AGD’nin 41. döneminde yapılan faaliyetler, bu faaliyetler ile ulaşılan gençler ve yapılan katkılar hakkında bilgiler verdi.

 

Mehmet Parlak, geçmişte de olduğu gibi gelecekte de aslımızın ve neslimizin korunması için, geleceğimizin dolayısıyla gençliğimizin önemine dikkat çekti. Son dönemde yaşanan üzücü olaylar göstermiştir ki; muhterem Erbakan hocamızın söylediği gibi “bir milletin asıl gücü tankı topu tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir” dedi. Parlak, “Vatanımıza milletimize devletimize kastedenlerin tek korkusu bu inançlı evlatlardır. Bizler vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı, önce ahlak ve maneviyat şuuru ile hareket eden nesiller yetiştirebilirsek darbelerin terörün her türlü ahlaksızlık ve olumsuzluklarında önüne geçebiliriz”şeklinde konuştu. Parlak, 41. dönemin değerlendirmesini yaparak 42. dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında sunumlarda bulundu. Her komisyonun sunumunun akabinde tüm yönetim kurulu üyeleri fikirlerini beyan ederek yeni kararların alınması sağlanmış oldu. İki günlük komisyon çalışmasının ardından Anadolu gençlik derneği Konya şubesi yönetim kurulu üyeleri 42. Dönem faaliyetlerini ilk günkü aşk ve heyecanla gerçekleştirmek için Konya’ya hareket etti. Haber Merkezi