Ağaoğlu'ndan Maslak 1453 projesine özel kampanya

Ağaoğlu'ndan Maslak 1453 projesine özel kampanya

60 ayda 0,42, 120 ayda 0,70 faiz oranının uygulanacağı kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki dairelere yüzde 5 peşinatla sahip olunabilecek

İSTANBUL (AA) - Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 projesi için yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, 60 ayda yüzde 0,42, 120 ayda ise yüzde 0,70 faiz oranlarının uygulanacağı kampanya kapsamında, sınırlı sayıdaki dairelere yüzde 5 peşinatla sahip olunabilecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kampanya kapsamında 200 daire ve 73 ofisi yüzde 5 peşinatla sattıklarını belirterek, 60 ay için yüzde 0,42, 120 ay için ise yüzde 0,70 faiz oranı seçeneklerinin bulunduğunu bildirdi.

Kampanyanın daire ve ofislerde geçerli olduğunu ifade eden Ağaoğlu, Maslak 1453'ün toplam yatırım değerinin 6,9 milyar lira olduğunu kaydetti.

Ağaoğlu, "Satışa çıktığımız ilk günden bugüne yüzde 300 değer farkı var. Metrekaresini 4 bin liradan satışa çıktığımız Maslak 1453, şu anda 11 bin liralarda. Şimdiye kadar bize yatırım yapan kimse kaybetmedi. Onlar kazansın, hatta bizden daha çok kazansınlar istiyorum. Maslak 1453 projemizde de, projenin başında satın alan bugüne kadar bire üç kazandı." ifadelerini kullandı.

Taahhüt ettikleri hasılatın 3,2 milyar lira olduğunu belirten Ağaoğlu, şu anda 6,9 milyar lira noktasına geldiklerini, henüz 100 bin metrekarelik ticari alanların satışına başlamadıklarını, buraları kiralayacaklarını, satışa çıkartacakları 3 ofis blokunun daha bulunduğunu bildirdi.


- "Maslak 1453 modern Nişantaşı"


Ali Ağaoğlu, 2 milyon metrekare inşaat alanı üzerinde Avrupa'nın en büyük karma yaşam projesi olan Maslak 1453'ün şehrin içinde yeni bir şehir olarak yükseldiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yerli ve yabancı dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapacak olan Cadde 1453 alışverişten kültür-sanat etkinliklerine, spordan eğlenceye ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada sunarak sakinlerine zamandan tasarruf sağlayacak. Cadde 1453 üzerinde yer alacak birimlerden bağımsız olarak planlanan dünya mutfaklarından lezzetler sunan gurme restoranlar ve keyifli vakit geçirmeye imkan tanıyan kafeler yer alacak.

Organize cadde kültürünün sonucu olarak araç ve yaya trafiğine açık olan Maslak 1453, 20 bin sakinin yanı sıra 15 dakikalık mesafede yaşayan ve çalışan bir milyonun üzerinde nüfus için, alışveriş, sosyal aktivite, yeme-içme olanaklarına kolay erişim imkanı yaratıyor. Dünya çapında örnekler incelenerek tasarlanan Cadde 1453, lüks mağazalarda alışveriş yapabilme keyfinin yanı sıra farklı lezzetleri tatma imkanı sunuyor. Sakinleri ve ziyaretçilerine 365 gün kültür-sanat aktiviteleri ile dolu bir yaşam vaat ediyor. Gece ve gündüz yaşamına ait tüm faaliyetlere olanak sağlayan sosyal donatı alanları ile Maslak 1453 modern Nişantaşı."

Ağaoğlu, metroya yürüme mesafesindeki projenin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve İstanbul Yeni Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunduğunu anımsatarak, "Üçüncü Köprü bağlantı yollarına kolay erişim sağlayan Maslak 1453 holding yönetim merkezlerine, plazalara, ulusal ve uluslararası firmaların yönetim ofislerine komşu konumda yer alıyor. Yine bölgedeki büyük AVM, eğitim kurumları, hastaneler ve 5 yıldızlı oteller Maslak 1453'ün yanı başında." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :