Ağaoğlu, Samsun'da golf sahasını inceledi

Ağaoğlu, Samsun'da golf sahasını inceledi

SAMSUN (AA) - Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyada deniz doldurularak ilk kez yapılan 9 delikli Samsun Golf Sahası'nın 18 delikli...

SAMSUN (AA) - Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyada deniz doldurularak ilk kez yapılan 9 delikli Samsun Golf Sahası'nın 18 delikli hale getirilmesi için gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz dolgusu üzerine yapılan Samsun Golf Sahası'nın ikinci 9 delikli alanının inşasını incelemek için Samsun'a geldi.

Açılışı 15 Temmuz'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla 9 delikli olarak yapılan Samsun Golf Sahası'nın 18 delikli hale getirilmesi için yürütülen çalışmaları inceleyen Ağaoğlu, ilgililerden bilgi aldı.

Samsun'un uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilmesi için sahanın 18 çukura çıkarılmasına karar verildiğini bildiren Ağaoğlu, sahanın bitirilmesi için belediyenin yoğun şekilde çalıştığını kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :