Afyonkarahisar'daki trafik kazası

Afyonkarahisar'daki trafik kazası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavilerine devam edilen yaralıları hastanede ziyaret etti

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavileri süren yaralıları, hastanede ziyaret etti. 

Erdem, üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavilerine Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde devam edilen yaralıları ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce hayatını kaybeden 8 yavrumuza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralılara da Allah'tan acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kazaların bir takım tedbirler alınmazsa kendiliğinden geldiğini dile getiren Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anladığımız kadarıyla kestirme bir yol kullanmak istemiş, uygun olmayan bir yol, havanın yağışlı olması, aracın yaşlı ve bakımsız olması bize ulaşan bilgilere göre böyle bir neticeyi ortaya koymuş. Bunlardan ders çıkartmak lazım tabii şimdi elden geldiğince bölünmüş yollarla daha sağlıklı daha güvenli yollar yapılıyor ama bu yolların mutlaka doğru bir şekilde kullanılması lazım. Bunlar doğru şekilde kullanılırsa bu tür kazalar inanıyorum ki azalır, daha az yaşanır. Belki araçta, kemer olsaydı belki yaralanma ve ölüm vakaları daha az olabilirdi. Bunun son olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı