Afyon'da yangın! Can kaybı yok ama maddi hasar büyük

Afyon'da yangın! Can kaybı yok ama maddi hasar büyük

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan bir ayakkabı dükkanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerindeki ayakkabılar kullanılamaz hale geldi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, H.Ş.'ye ait ayakkabı satışı yapılan dükkanda çıkan yangın, bölge sakinlerinin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın, Çay Mahallesi Kadınlar Pazarı Sokak'taki ayakkabı dükkanında meydana geldi.

Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangın söndürülürken, olayda neyse ki ölen ya da yaralanan olmamıştır. Ancak iş yerinde bulunan çok sayıda ayakkabı, yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelerek büyük maddi hasara yol açtı.

Olayın ardından, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla itfaiye ve polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenmese de, yetkililer olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Yangın, bölgedeki vatandaşlar arasında paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi olası can kayıplarını önledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler