Afyon'da tır sürücüsü kaçak sigara satarken suçüstü yakalandı

Afyon'da tır sürücüsü kaçak sigara satarken suçüstü yakalandı

Afyon'un Bolvadin ilçesinde bir tır sürücüsü 3 kişiye kaçak sigara satarken suçüstü yakalandı. Tırda yapılan aramada 230 paket kaçak sigara ele geçirilirken gözaltına alınan şoför emniyete götürüldü

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir tır sürücüsü 3 kişiye sigara satmaya çalışırken mahalle ve çarşı bekçilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Tırda yapılan aramada 230 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Olay, Bolvadin Canlı Hayvan Borsası kavşağında yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye gezen mahalle ve çarşı bekçileri emniyet şeridinde bekleyen bir tır olduğunu fark etti. Tırın yanına yaklaşan mahalle ve çarşı bekçileri 3 kişinin kaçtığını fark etti. Ardından tır şoförü S.K.'yı sorgulayan ekipler şahsın kaçan 3 kişiye sigara satmak için olay yerinde durduğunu söylemesi üzerine araçta arama yapıldı. Aramada 230 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Olayın ardından tır sürücüsünün gözaltına alınarak Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Afyon'da tır sürücüsü kaçak sigara satarken suçüstü yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.