Afyon'da cesedi gömülü bulunan Osman Gönk cinayetinde yeni gelişme

Afyon'da toprağa gömülü halde bulunan cesedin yapılan DNA testi sonucu 41 yaşındaki Osman Gönk'e belirlenirken, olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'da toprağa gömülü halde bulunan cesedin kimliği yapılan DNA testi sonucu belirlendi. Osman Gönk'ün öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oğlundan alınan DNA örneği ile eşleşti

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri geçtiğimiz 19 Ekim 2021'de Osman Gönk'ün (41) oğlu İsmail Gönk'ten (17) aldığı kan örneği ile bulunan insan kemiklerini DNA eşleştirmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Yapılan incelemede insan kemiklerinin kayıp Osman Gönk'e ait olduğu tespit edildi.

6 gözaltı 2 tutuklama

Bunun üzerine operasyon yapan jandarma ekipleri şüpheli Hilmi Ç. ile dayıları İbrahim C. (61), Mustafa C. (48), Ramazan K. (30), Hanife İ. (39) ve eşi Doğan İ.'yi (47) gözaltına aldı. Ekipler tarafından baskın yapılan adreslerde yapılan aramada ise tabanca, 9 mermi ile 3 cep telefonuna el konuldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan Hilmi Ç. ile Mustafa C, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken diğer şahıslar ise serbest bırakıldı.

Olayın geçmişi

Öte yandan, Fethibey kasabasında 9 Temmuz gece saat 22.00 sıralarında bir arkadaşıyla buluşmak üzere evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Osman Gönk'e ait olduğu yapılan DNA testi ile tespit edilen ceset M.F., isimli çoban tarafından merkeze bağlı Burhaniye köyünde 18 Ekim 2021'de bulunmuştu.

Afyon'da cesedi gömülü bulunan Osman Gönk cinayetinde yeni gelişme

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.