Afyon karla kaplandı, ekipler çalışmaya başladı

Afyon karla kaplandı, ekipler çalışmaya başladı

Aniden bastıran kar yağışının ardından Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, kent genelinde kaldırım ve yolları temizleme çalışmalarına hız verdi.

Afyonkarahisar'da beklenmeyen kar yağışının etkisiyle birlikte, Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren kent genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Özellikle kaldırımların karla kaplanmasının ardından, 200'e yakın personel yoğun bir mesai harcayarak temizlik çalışmalarına katıldı.

Afyon karla kaplandı, ekipler çalışmaya başladı

Kent merkezi ile birlikte ara sokaklarda da gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, hem yolların hem de kaldırımların ulaşıma açık olmasını sağlamayı hedefliyor. Belediye ekipleri, kar temizleme çalışmalarının günün ilerleyen saatlerinde de devam edeceğini belirtti.

Afyon karla kaplandı, ekipler çalışmaya başladı

Afyon'da kar yağışı devam edecek mi?

Kentte kar yağışı soğuk havayı da beraberinde getirdi. Meteorolojiden alınan verilere göre, bugün gün içerisinde sıcaklıkların 3 derece seviyelerinde olması beklenirken gece ise bu değerlerin eksi 1 derece olması tahmin ediliyor. Sıcaklıkların yarın gece ise eksi 3 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. Yapılan tahminlerde hafta boyunca ise sıcaklıkların en fazla 13 derecelere çıkabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.