Afrin'e giren asker için dua edildi

Afrin'e giren asker için dua edildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan...

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için dua edildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından organize edilen programda Kur'an-ı kerim okunarak dualar edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit yakınları ve gazileri olarak her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

Devletin her konuda güçlü olduğunu vurgulayan Avan, "Mehmetçiğimiz cennet vatanımızın ve bu vatanda yaşayan her bir ferdin güvenliği için canlarını siper ederek bir kez daha sefere çıkmıştır.

Elbette devletimiz silahlı güçlerimiz her açıdan güçlüdür ama vatan evlatlarımız duaya ihtiyaçları var.

Bizlere düşen de her daim onlara dualar ederek destek olmaktır. Rabbim bir kez daha ciğerler yanmadan kazasız belasız, sağ salim onları sevdiklerine, vatanlarına kavuştursun." dedi.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, tüm ilçenin Türk bayraklarıyla donatılmasını için çalışma başlattıklarını belirterek, milletin birliği beraberliği ve askerlerin başarısı için dua etti.

MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya dualar ederek, "Bölgemizde oynanan tüm oyunlar bozulacak inşallah. Gerekirse bizde göreve hazırız. Devletimizin milletimizin her daim yanındayız." dedi.

İyi Parti Çubuk İlçe Başkanı Mustafa Aydos da devletin ve ordunun yanında olduklarını belirterek, "Her bir ferdi kutsal olan kutsal bir ordunun bu milleti korumanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ordumuz sayesinde tarihteki şerefli yerimiz gelecekte de var olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Programın sonunda ev ve iş yerlerine asılması için katılımcılara Türk bayrağı dağıtıldı.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Aydos, Türk Kızılay'ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :