Afrin şehidinin vasiyeti için SMS kampanyası

Afrin şehidinin vasiyeti için SMS kampanyası

Kurt-Ar Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın vasiyetinde yapılmasını istediği okul için SMS kampanyası başlattı

ANKARA (AA) - Kurt-Ar Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyetinde yapılmasını istediği okul için SMS kampanyası düzenledi.

Gönüllüler tarafından 2014'te kurulan, yurt içinde ve dışında yardım faaliyetlerinde bulunan Kurt-Ar Derneği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Telafer'de adına anaokulu, kreş veya kültür merkezi yaptırılması vasiyetini yerine getirmek amacıyla harekete geçti.

Okulun yapımı için gerekli paranın toplanması için gerekli izinler alınarak, 15 Mart'ta SMS kampanyası başlatıldı.

Kampanya için üzerinde şehit Özalkan'ın arkadaşıyla konuştuğu ve vasiyetini bildirdiği WhatsApp yazışmaları ile "Vasiyetin Türk halkına emanet" yazısının yer aldığı afişler hazırlandı.

Sosyal medya hesapları ile internet sitelerinden paylaşılan afişler, basımının tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklarda asılacak.

SMS kampanyasına katılmak isteyenler, cep telefonlarından "VASİYET" yazıp 8727'ye göndererek, 10 lira destekte bulunabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :