Afrin Mehmetçiklerine Destek Ve Moral Ziyareti

Afrin Mehmetçiklerine Destek Ve Moral Ziyareti

Ereğli Belediyesi organizasyonuyla Afrin’de ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ yürüten Mehmetçiklere destek ve moral ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Muhtarlar, Ereğli AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Ülkü Ocağı Üyeleri, Engelsiz Yarınlar Derneği Üyeleri ve Ereğlili vatandaşlar yer aldı.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez: “Belediyemizin düzenlediği organizasyonla Afrin’de kahraman askerimize destek olmak istedik. Halkımızdan onlara selam götürdük. Allah(cc) nazarlardan saklasın yiğitlerimiz kendinden emin bir şekilde operasyonu yürütüyor. Şer odaklarının hain planlarını, kurdukları oyunları bir bir bozuyor. Allah(cc) yar ve yardımcıları olsun, zafer bizim olacak inşallah. Bu vesileyle ahrete irtihal eden tüm Mehmetçiklerimize Allah(cc)’tan rahmet dilerim” dedi.

Afrin Operasyonu onurumuzdur diyen Başkan Özgüven: “Afrin’de hainlerle, düşmanlarla mücadele eden Mehmetçiklerimize moral ve destek için Belediyemiz organizasyonuyla hemşehrilerimizden gelen yardımları Hatay sınırındaki birliklerimize ulaştırdık. Sınırda Mehmetçiklerimizle hasbıhal ederek öğrencilerimizin mektuplarını, vatandaşlarımızın hediyeleri olan emanetleri teslim ettik. Maşallah Mehmetçiklerimizin kendine güveni ve morali çok yüksek, onlardan Ereğli’mize selam getirdik, hemşehrilerimizin de onlara selamını ilettik. Bu operasyonun ülkemiz için önemini çok iyi biliyoruz. Masa üzerinde yapılan planları, oynanan oyunları kahraman askerimiz bozuyor ve Suriye’de adeta destan yazıyor. İnşallah bu operasyon zaferle nihayete ulaşacak, tüm dünya Türk Milleti’nin gücünü görecek. Allah(cc), vatan uğruna şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize rahmet eylesin ve Afrin’de mücadele veren Mehmetçilerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Ziyarette, Ereğli Belediyesi’nin organizasyonuyla Ereğlili vatandaşların gönlünden kopan destek malzemeleri Mehmetçilere iletildi.

afrin-mehmetciklerine-destek-ve-moral-ziyareti-(1).jpg

afrin-mehmetciklerine-destek-ve-moral-ziyareti-(4).jpg

afrin-mehmetciklerine-destek-ve-moral-ziyareti-(2).jpg