Afrin gazisi görevine dönmek için sabırsızlanıyor

Afrin gazisi görevine dönmek için sabırsızlanıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde tedavisi süren Afrin gazisi Piyade Uzman Çavuş Baran, silah arkadaşlarının yanına dönmek için gün sayıyor- Baran:- "Bir an önce iyileşip Afrin'deki kardeşlerimin yanına dönmeyi ümit ediyorum. Sabah akşam bütün dualarımız onl

BALIKESİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran, bir an önce iyileşip, yeniden silah arkadaşlarıyla omuz omuza görev yapacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında Edremit İstiklal İlkokulunun Müdürü Ümit Ünsal, öğrenciler ile şehit Jandarma Astsubay Çavuş Duran Bayram'ın eşi Nurşan Bayram'ın da arasında bulunduğu öğretmenler, Afrin gazisi Baran'ı Ülkü Yolu Caddesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Ahmet Baran, ziyarette, 10 Şubat'ta yaralandığını belirterek, sabah saatlerinde arkadaşını dinlendirmek için mevziye geçtiğini, gözetleme yaparken yaklaşık 300-350 metre ileride teröristleri gördüğünü söyledi.

Baran, şunları kaydetti:

"Emniyetlerini alsınlar diye arkadaşlarıma haber verdikten sonra hemen ateş ettim ve çatışmaya başladık. Mühimmatım bitti. Tam mühimmatımı değiştirirken RPG dediğimiz roket attılar. Yaralandım. Hastaneye kaldırıldım. Yaralandıktan sonra gerisini hatırlayamıyorum. Aklım hep onlarda. Allah yardımcıları olsun. Bir an önce iyileşip Afrin'deki kardeşlerimin yanına dönmeyi ümit ediyorum. Sabah akşam bütün dualarımız onlarla. Her zaman aklımızdalar. Allah vatanımıza zeval vermesin."

- "Öğrencilerde birlik ve beraberlik bilincini oluşturmak için ziyarete geldik"

Okul Müdürü Ünsal ise Afrin'de gazi olduğunu öğrendikleri Ahmet Baran'ı öğrencilerde birlik ve beraberlik bilincini oluşturmak için ziyarete geldiklerini belirterek, "Kendisine şükran borçluyuz. Teşekkür ediyoruz. Bizler de onlar gibi cephede vatanımız için savaşmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

İstanbul'da 2010 yılında askeri otobüse teröristler tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit olan Duran Bayram'ın eşi Nurşan Bayram ise "Bugün yaptığımız ziyaretten dolayı çok mutluyuz. Kalbimiz Mehmetçiklerimizle. Dualarımız onlarla. Allah hepsini korusun. Yaptıkları fedakarlıklar hiçbir zaman unutulamaz." diye konuştu.

Ziyarete katılan öğrenciler de anlatılanlar karşısında çok duygulandıklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :