Adriana Lima, Acun Ilıcalı için mi geliyor?

Adriana Lima, Acun Ilıcalı için mi geliyor?

Adriana Lima, reklam çekimleri için önümüzdeki ay İstanbul'a gelecek. Lima'nın Acun Ilıcalı ile de bir araya geleceği tahmin ediliyor...

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, güzellik markası Veet'in reklam çekimleri için önümüzdeki ay İstanbul'a gelecek. Çekilişle belirlenecek bir talihli de seksi model ile aynı reklamda oynama fırsatı yakalayacak. Markanın ikinci kez reklam yüzü olarak seçilen Victoria's Secret meleği, 3 gün boyunca kalacağı Türkiye'de hem reklam çekimlerini tamamlayacak hem de hayran olduğu İstanbul'u gezecek.

ACUN'LA GÖRÜŞECEK Mİ?

Acun Ilıcalı’nın Adriana Lima’yla aşk yaşadığı iddiası geçen ayların en çok konuşulan konusu idi. Adriaan Lima “Türkleri çok seviyorum. İstanbul’a gelince kendimi harika hissediyorum. Brezilya ve Miami’den sonra üçüncü evim İstanbul. Enerjisine bayılıyorum” demişti. “Türkiye’de yakında Acun Ilıcalı ile evleneceğiniz konuşuluyor. Gelinimiz olacak mısın?” sorusuna ise Adriana Lima şöyle cevap vermişti: “Ben Acun’la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım.”