Adliyespor'da başarılı tekvandocular ödüllendirildi

Adliyespor'da başarılı tekvandocular ödüllendirildi

Adliyespor Kulüp Başkanı Yüksel, tekvandoda başarılı olan sporcuları altınla ödüllendirdi

ANKARA (AA) - Adliyespor Kulüp Başkanı Hakan Yüksel, tekvandoda başarılı olan sporcuları altınla ödüllendirdi.

Adliye bahçesindeki kulüp binasında düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Yüksel, 2. Başkan Alper Türközmen, yıl içerisinde düzenlenen turnuvalarda ödül alan tekvandocular, antrenörleri ve kulüp yöneticileri katıldı.

Yüksel, törende yaptığı konuşmada, Adliyespor olarak sadece futbolla ilgilenmediklerini ve değişik spor alanlarında faaliyet gösterdikleri söyledi.

Tekvando takımının uluslararası turnuvalarda ciddi başarılar elde ettiğini belirten Yüksel, "Hocalarımızı ve arkadaşlarımızı kazanmış oldukları başarılardan dolayı ödüllendirerek tebrik etmek istedik. Adliyenin soğuk yüzünün sporla biraz daha sevecen hale gelmesini istiyoruz. Biz adliye çalışanlarının sporda da başarılı olduğumuzu, yargı mensupları olarak her işi layıkıyla yerine getirebileceğimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Adliyespor 2. Başkan Alper Türközmen ise sadece operasyonlarla ve soruşturmalarla gündeme gelen bir kurumun genç sporlarını başarısı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

- "Olimpiyatlara en az 1 sporcu hedefi"

Tekvandocuların yerel, ulusal ve uluslararası başarılarla sadece Ankara'yı değil tüm ülkeyi temsil ettiklerin belirten Türközmen şunları kaydetti:

"Sporcularımızın başarılarıyla göğsümüz kabardı. Türkiye'nin sporda sorun yaşadığı, amatör branşlarda başarı oranlarının düştüğü bir dönemde arkadaşlarımızın başarıları bizleri mutlu etti. Erkek arkadaşlarımız alınmasınlar ama kızlarımızın başarıları bizleri daha da onurlandırdı. Adliyespor olarak 2016 olimpiyatlarında da Brezilya'ya en az bir sporcu göndermeyi istiyoruz."

Konuşmaların ardından başarılı tekvandocular ödüllerini aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı